اولین وب سایت رسمی خوانندگان نیشابور: تالار گفتمان

سایت موسیقی نیشابور :: نمايش موضوعات - خاتمي نگو بلا بگو ؛ تنبل تنبلا بگو --- حتما ببينيد

خاتمي نگو بلا بگو ؛ تنبل تنبلا بگو --- حتما ببينيد

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

سایت موسیقی نیشابور صفحه اول انجمن -> بحث های آزاد

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

saman
مدیر انجمن
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين
3 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 31
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 1 بار در 1 پست

محل سكونت: ايران

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 26 آبان ماه ، 1387 19:40:27    موضوع مطلب: خاتمي نگو بلا بگو ؛ تنبل تنبلا بگو --- حت پاسخ همراه با اعلان

جديدا خاتمي براي كانديد شدن داره ناز ميكنه ، يه بار ميگه ميام ، يه بار ميگه نميام

خاتمی نگو بلا بگو // تنبل تنبلا بگو // ریش سفید، موی تمیز، ناخن کوتاه // ماه و ماه و ماه // نه محمود خالی باف، نه شهردار قالی باف // نه کروبی با صد گاف، نه لاریجانی علاف ‏ // هیچ کس باهاش رقیب نبود // محمد ! می خوای کاندید بشی؟ // نه نمی خوام نه نمی خوام // می خوای باز هم بازی کنی؟ // نه نمی خوام، نه نمی خوام // می خوای ما رو راضی کنی؟ // نه نمی خوام، نه نمی خوام // داداشش می گفت: آخه واسه چی؟ // خاتمی می گفت: واسه اینکه من تمیزم // پیش همه عزیزم // نه هاله نور دارم، نه چشمای کور دارم // اگه که بیام به بازی // چماق به این درازی // می خوای باز اصلاحات کنی؟ // نه نمی خوام، نه نمی خوام // کشور رو با ثبات کنی؟ // نه نمی خوام، نه نمی خوام // تند نری احتیاط کنی؟ // نه نمی خوام، نه نمی خوام // اکبر می گفت: آخه واسه چی؟// خاتمی می گفت: واسه اینکه من تمیزم // پیش همه عزیزم // نه هاله نور دارم، نه چشمای کور دارم // نه سفره های نفتی، نه حرف پنجاه هفت/ی اگه که بیام به بازی // چماق به این درازی // کره الاغ کدخدا ‏ // یورتمه می رفت تو کوچه ها // ملت می گفت: الاغه چرا یورتمه میری؟ // دارم می رم کار دارم // دیر شده ادرار دارم‏ // یه سر می رم به تگزاس // بعدا می رم کاراکاس // اون وخ می رم شهر قم // وعده می دم به مردم // الاغ خوب و نازنین // سر به هوا، سم به زمین ‏ // می خوای باز هم بازی کنی؟// بله می خوام، بله می خوام // می آی باز هم نامزد بشی // بله می آم، بله می آم // واسه چی می آی؟ // واسه اینکه من الاغم // شب بشه توی باغم // با نون پنیر خالی // ‏ در باز شد و از اوین // یه دانشجو خورد زمین// پسره می آی بازی کنی // دل همه رو راضی کنی؟ // ‏- نه نمی آم، نه نمی آم‏ // می خوای بریم تا صندوق // دادار دودور و بوق بوق؟ // ‏- نه نمی خوام، نه نمی خوام‏ // چرا نمی خوای؟ // واسه اینکه بازی قبل // باد کرده جاش مثل طبل// نه عضو حزب بادم // نه اهل اعتمادم // دانشجو رفت به خونه اش // خاتمی موند و بونه اش // محمود نشست رو پاهاش// ‏ دودستی چسبید به جاهاش//

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

saman
مدیر انجمن
مدیر انجمن

3 آبان ماه ، 1387
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 26 آبان ماه ، 1387 19:41:53    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ما كه هنوز هم طرف دار اصلاحاتيم ، ولي فكر كنم ديگه دوره ي خاتمي تموم شد .

بازگشت به بالا

Mehrdad
مدیر سایت
مدیر سایت

8 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 175
تشکر کرده: 15
تشکر شده 25 بار در 24 پست

محل سكونت: نیشابور

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 27 آبان ماه ، 1387 01:23:04    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Hmmmmm بحث سیاسی؟ Idea
فعلا که دور دوره ماست
پا بر جاییم مسه بینالود Cool
سامان سنت رسیده که میخوای رأی بدی؟شناسنامه ات عکس داره؟؟

بازگشت به بالا

saman
مدیر انجمن
مدیر انجمن

3 آبان ماه ، 1387
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 27 آبان ماه ، 1387 03:16:51    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من دوره ي قبل تو ستاد انتخاباتي معين بودم ، اون وقت من سنم رسيده ؟
يادت رفته من ازت بزرگ ترم ؟

بازگشت به بالا

Mehrdad
مدیر سایت
مدیر سایت

8 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 175
تشکر کرده: 15
تشکر شده 25 بار در 24 پست

محل سكونت: نیشابور

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 27 آبان ماه ، 1387 03:20:17    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

eva ! این حرفا رو بیخیال
من به احمدی نژاد رأی میدم :P

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

سایت موسیقی نیشابور صفحه اول انجمن -> بحث های آزاد

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 2 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت