Mehrdad مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 175 امتياز: 0 تشکر کرده: 15 تشکر شده 24 بار در 23 پست
محل سكونت: نیشابور
ارسال شده در: شنبه، 26 دي ماه ، 1388 02:09:51 موضوع مطلب: مشکلات موسیقی نیشابور چیست؟
به نظر شما مشکلات موسیقی نیشابور چی می تونه باشه ؟
چرا شاهد پیشرفتی در خواننده های نیشابور نیستیم (بعضا شاهد پسرفت هم هستیم)
چرا ماه به ماه تعداد آهنگ هایی که بیرون میاد کمتر میشه ؟(و تقریبا به صفر میرسه )
پی نوشت:می تونید در این بحث از سبک یا شخص و گروه خاصی دفاع و انتقاد کنید و یا کلی بحث کنید _________________ NeySong حامی موسیقی نیشابور
hosseinit کاربر فعال وضعيت: آفلاين 18 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 13 امتياز: 0 تشکر کرده: 3 تشکر شده 4 بار در 3 پست
محل سكونت: ایالات متحده نیشابور
ارسال شده در: شنبه، 26 دي ماه ، 1388 08:23:48 موضوع مطلب: پاسخ
سلام به تمامي كاربران محترم نيشابور
نظر بنده اين هست كه خواننده گان نيشابور اكثرا به دليل اينكه نمي توانند خود موسيقي را بسازند و اكثرا مثل رپرها از بيت و تكست استفاده ميكنند نمي توانند اون پيشرفتي را كه ميخواهند و ميخواهيم داشته باشند.ازآن طرف نبود يك استديو حرفه اي در نيشابور به اين مسئله هم دامن ميزند.
ولي واقعا اگر روزي همه گروهايي كه در نيشابور كار ميكنند پيش هم جمع شوند و يك برنامه كلي براي موسيقي نيشابور را ارائه بدهند و تعهد بدهند كه در هر ماه لا اقل يك موزيك را به بيرون بدهند من فكر ميكنم اينگونه پلشرفت خواهيم كرد.البته خداييش از قبل كارها بسيار بهتر شده است.
من خودم گروه Atriad رو خيلي دوست دارم.و كار كاراكاس اين دوستان هم زيبا شده بود و معلوم بود در استديو هاي نيشابور ويا خانگي ضبط نشده است.
من فكر ميكنم دليل بيشتر همين باشد كه خود نميتوانند موزيك و يا شعر را بنويسند و بزنند و زماني كه از موزيك هاي ساخته شده از قبل استفاده ميكنند نميتوانند آن انعطاف لازم را داشته باشند.خواننده ها من احساس ميكنم به نوعي حالت مكانيكي پيدا كرده اند.يعني اون انعطاف لازم را ندارند.
اگر ميشد همه دور هم جمع شوند و يك تصميم كلي گرفته شود اينگونه به نتيجه خواهيم رسيد.من خودم به شخصه كارهاي حميد باري را قبول دارم.چون ايشون لااقل موزيك را خودشان ميتوانند بزنند.حالا من به شعر كاري ندارم ولي ايشون از قديم گيتار ميزدند و ويولون هم اگر اشتباه نكنم تا حدودي كار كرده اند.
اميدوارم روز به روز پيشرفت بيشتري داشته باشند ولي اين پيشرفت بايد از روي فكر و تصميمات قبلي باشد نه اينكه فكر 10 دقيقه اي.(اگر اين جمله را كسي متوجه نشد حتما بگويد من توضيح ميدهم)
کاربرانی که برای این ارسال از hosseinit تشکر کرده اند Mehrdad
Mehrdad مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 175 امتياز: 0 تشکر کرده: 15 تشکر شده 24 بار در 23 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 27 دي ماه ، 1388 15:47:14 موضوع مطلب:
مشکل اینه که خواننده های نیشابور تفکری پاین تر از سطح آماتور دارند
مثلا آقای x به من میگه چون آهنگ های منو توی سایت خیلی تعریف نمی کنی آهنگ هامو نمیدم بهت بزاری چرا باید کارای من مثل کارای y و z باشه من سطح از اونا بالاتره باید بیشتر تعریف می کردی
این جمله عینه جمله یکی از دوستانه !
حالا چطوری با چنین فردی ما جلسه بزاریمو باهاش صحبت های کلان کنیم ؟
مشکلات زیاده متاسفانه _________________ NeySong حامی موسیقی نیشابور
کاربرانی که برای این ارسال از Mehrdad تشکر کرده اند hosseinit
hosseinit کاربر فعال وضعيت: آفلاين 18 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 13 امتياز: 0 تشکر کرده: 3 تشکر شده 4 بار در 3 پست
محل سكونت: ایالات متحده نیشابور
ارسال شده در: دوشنبه، 28 دي ماه ، 1388 09:27:35 موضوع مطلب: پاسخ
سلام
خیلی جالب بود مهرداد جان---واقعا حرفی که زده اند میشه گفت کمی خنده دار به نظر میرسد.احساس میکنم تفکری بچه گانه دارند.یعنی چی که تعریف کمتر میکنی منم نمیدهم داخل سایت بگذاری.به نظر من این تفکر را باید ذهنشون خارج کنند.اینکه آهنگ نسبت به فرد دیگری بهتر شده یا نه باید کاربران نظرات خود را بیان کنند.اکثرا کارها را دانلود میکنند و گوش میدهند.پس اگر خوب باشد همه تعریف میکنند و این خود بهترین تعریف میتواند باشد.
ارسال شده در: سه شنبه، 29 دي ماه ، 1388 15:32:14 موضوع مطلب:
افراد یا گروه هایی که توی نیشابور در ازای گرفتن پول تکست رپ می فروشند همراه با بیت آهنگ و یه فردی که هیچ گونه استعداد و توانایی خاصی توی موسیقی نداره ، میاد در جرگه خوانندگان ؛بزرگترین ضربه رو به موسیقی می زنند
من مخالف فروختن تکست هستم .دوستان برای 10 ، 20 هزار تومن تکست رپ می فروشند و یا بیت خالی
این نه کمکی به رپ می کنه نه به فضای رقابتی شهر _________________ NeySong حامی موسیقی نیشابور
کاربرانی که برای این ارسال از Mehrdad تشکر کرده اند armin_excel
neybeat کاربر جدید وضعيت: آفلاين 19 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 1 بهمن ماه ، 1388 00:54:57 موضوع مطلب:
سلام به بچه های نی سانگ من چند تا نکته رو میخوام اشاره کنم + یه نظر واسه پیشرفت که اگه آقا مهرداد صلاح دونست اجراش کنه 1: اول اینکه ما نباید موضوع رو بسته نگه داریم و بگیم آقای x فلان کرد این چه معنی داره ؟ اگه بخوایم موضوع رو بسته نگه داریم تا 100 سال دیگه موضوع همین طور می مونه و موزیک نی هم اصلآ پیشرفت نمی کنه 2: راجب به کسایی که تکست و بیت می فروشن اول اینکه کسی کسی رو اجبار نمی کنه بلاخره هر انسانی یه آرزویی داره شاید آرزوی یه نفر خوانندگی باشه ما نمی تونیم به کسی بگیم چون لطمه میزنی به موزیک آرزوتو بی خیال و بنظر من اینجور افراد رو باید در کارهای اولشون کمکشون کرد الان کلآ موزیک با مجوز پاپ رو مثال بزنیم می بینی طرف تنظیم کنندش یکی هست شاعر یکی هست و آهنگسازه شم یکی دیگه و فقط خودش می یاد می خونه کار رپ هم همینطور شما حرفه ای ترین رپرها رو ببینید شاید فقط یه تکست خودش بگه بقیه کاراش به دست کسای دیگه انجام میشه
حالا پیشنهاد من اینه که از این به بعد هر آهنگ جدید حالا از هرکی که می یاد رو نقد کنیم(استایل,تکست,بیت و نقد کلی) خوده آقا مهرداد + چند نفر دیگه بی طرف که خودش می دونه انتخاب کنه و این کارو انجام بده با این کار طرف مقابل نقاط ضعف خودشو می فهمه و سعی می کنه در کاره بعدیش اصلاح کنه این کار اگه انجام بشه مطمئنم که ظرف چند ماه ما شاهد پیشرفت تو موزیک نی هستیم
آخرین کلام: ما می تونیم با برگزاری میتینگ هر دو ماه یک بار رقایت رو بیشتر کنیم و در نتیجه کارها قوی تر میشه خدا نگهدار
ارسال شده در: پنجشنبه، 1 بهمن ماه ، 1388 02:13:04 موضوع مطلب:
من از کسی نمی ترسم که میگم آقای x
در صورتی میگم که خود ایشون اینجا باشه از خودش دفاع کنه
-----
نباید واسه 10 ، 20 تومن پول واسه یه نفر آهنگ بست
این کار ضربه به موسیقیه
باید تست بگیرید ببینید توانایی اجرا کردن اون کارو داره یا نه
-----
Neysong همون طور که در جریانید 2 تا میتینگ گذاشته که یکیش یه کنسرت کوچیک بود با حضور تموم بچه ها
اما تا وقتی کسی نباشه حمایت مالی بکنه ، حداقل دورو بر کنسرت زیر زمینی نمیشه رفت .همچنین حمایت خود بچه ها _________________ NeySong حامی موسیقی نیشابور
ارسال شده در: دوشنبه، 5 بهمن ماه ، 1388 16:44:05 موضوع مطلب:
یکی دیگه از مشکلات نبود استدیو های حرفه ای است
بیشتر آهنگ های بچه های نیشابور در مشهد ضبط میشه
در بحث صدا گیری وکال استودیوهای نیشابور زیاد خوب نیستند همچنین Mixer خوب نیشابور نداره _________________ NeySong حامی موسیقی نیشابور
کاربرانی که برای این ارسال از Mehrdad تشکر کرده اند armin_excel
armin_excel کاربر فعال وضعيت: آفلاين 25 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 51 امتياز: 0 تشکر کرده: 9 تشکر شده 5 بار در 4 پست
محل سكونت: L.A
ارسال شده در: دوشنبه، 26 بهمن ماه ، 1388 12:36:23 موضوع مطلب:
******* مهمه لطفا توجه بشهههههههههههههههههه**:
سلام .به نظر من مشکل موسیقی نیشابور اینه:1 والئین{مادروبدر}به این خاطر که اگه بگی میخوام خواننده بشم اولین کاری که میکنن میگن:میخوای مطرب بشی!!؟و در هر صورت مخالفت میکنن!
2.دوستان و اطرافیانه که مسخرت میکنن و...
3.و باید بلاخره برای کشف استعداد ها و خوندن یه حامی مالی{espanser} و یه کسی رو داشته باشی که بهت روحیه بده.
4.و تعدادی سایت خوب و معروف که بتونه آهنگ هاتو بطور مفید و سود ده تبلیغ کنه و آهنگ هارو جوری بزاره که به آسونی بشه دانلود کرد.
5.و خیلی مسائل دیگه...
{به امید موفقیت موسیقی در نیشابور}
دوست دار شما:
ارسال شده در: پنجشنبه، 13 اسفند ماه ، 1388 10:28:46 موضوع مطلب:
armin_excel مي نويسد:
******* مهمه لطفا توجه بشهههههههههههههههههه**:
سلام .به نظر من مشکل موسیقی نیشابور اینه:1 والئین{مادروبدر}به این خاطر که اگه بگی میخوام خواننده بشم اولین کاری که میکنن میگن:میخوای مطرب بشی!!؟و در هر صورت مخالفت میکنن!
2.دوستان و اطرافیانه که مسخرت میکنن و...
3.و باید بلاخره برای کشف استعداد ها و خوندن یه حامی مالی{espanser} و یه کسی رو داشته باشی که بهت روحیه بده.
4.و تعدادی سایت خوب و معروف که بتونه آهنگ هاتو بطور مفید و سود ده تبلیغ کنه و آهنگ هارو جوری بزاره که به آسونی بشه دانلود کرد.
5.و خیلی مسائل دیگه...
{به امید موفقیت موسیقی در نیشابور}
دوست دار شما:
R_min EXxeL
سلام
این مشکلاتی که شما فرمودید مختص نیشابور نیست
برای موسیقی رپ حامی مالی معنی نمیده (حامی مالی باید سود کنه یا پولش برگرده)
خیلی از دوستان فکر می کنند سایتی که آهنگ اونا رو میزاره وظیفش اینه
سایت ها هم برای خودشون هزینه های سالیانه دارند ،و چون منبع درآمدی نیست برای مدیران سایت ها مجبورند بخشی از هزینه های خودشون رو از خوانندگانی که آهنگ های اونارو پخش می کنند بگیرند
طرف کلی پول استودیو ،آهنگ سازی و ... داده حاضر نیست 5 تومن پول بده تا آهنگش پخش بشه(در صورتی که این کلیدی ترین بخشه )
سایتی که حمایت نشه از طرف خوانندگان به مرور زمان پایداری خودش رو از دست میده _________________ NeySong حامی موسیقی نیشابور
کاربرانی که برای این ارسال از armin_excel تشکر کرده اند ojoobe-rap
roland کاربر جدید وضعيت: آفلاين 28 ارديبهشت ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 28 ارديبهشت ماه ، 1389 16:37:08 موضوع مطلب:
با این همه مشکلاتی که گریبانگیر تمامی بچه های موسقی کل کشورمون هست ، همین که این بچه ها موسقی رو ول نکردن و همچنان با این همه مشکلات به کارشون ادامه میدن ، بازم ای ول داره.
فقط توسیه من اینه که سعی کنید کارهایی رو که رکورد میکنید براش وقت بذارید ، تاجایی که میتونید آکوستیک کار کنید ، رو هارمونی ها تون بیشتر زمان بذارید ، کاری رو ضبط کنید که وقتی خودتون گوش می کنید ، وجدانی ....
پیشرفت تو اجرای زنده هست و بس.