HamidBn داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 27 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 3 بار در 2 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 27 بهمن ماه ، 1388 20:44:06 موضوع مطلب: استودیوی فیلمسازی
سلام
من تازه این سایت را دیدم و خیلی خوشحالیدم
من دستی تو برنامه های تدوین و افکت گذاری دارم و فعلا هم چند تا کلیپ برای بچه های تئاتر زدم و قرار هم هست تیزر جشنواره تئاتر استانی هم بزنم
نمونه کاری هم به اون صورت ندارم
تا حالا پام هم به سینمای جوان باز نشده (البته 2 بار که با یکی از دوستام کار داشتم )
دوستانی که تمایل داشته باشن می تونم براشون کلیپ تصویری بسازم
HamidBn داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 27 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 3 بار در 2 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 28 بهمن ماه ، 1388 16:01:22 موضوع مطلب:
منظور شما از معمولی چی هست ؟
اول شما باید بگین که چی می خواین داشته باشین در کلیپ ؟
مثلا بیشترش کامپیوتری باشه یا نه ؟ فقط تدوین و تنظیم تصویر با گام های موزیک ؟
به طور کلی معمولا برای تدوین و جلوه های ویژه قیمت حدود 600 تومن هست
البته جدا از فیلمبرداری و غیره
کلا برای ساخت یه کلیپ در حدود بین 2 تا 2.5 ملیون در میاد که اگه بخوای خودم براتون فیلمبرداری کنم به مراتب کمتر در میاد
البته تمام اینا متغیر هستن در هنگام عقد قرارداد و با صحبت کم و یا زیاد میشن بنا بر آنچه که شما می خواین
کیفیت کارهای که تا حالا انجام دادم در حد DV بوده
البته براتون می تونم HD هم بسازم در صورتی که دوربین HD بتونین کرایه کنین که تا اونجا من می دونم چند تا لز آتلیه های نیشابور دارن ولی با کیفیت DV ازشون استفاده می کنن
ولی کیفیت تمام کارها مناسب برای پخش تمام شبکه های ماهواره ای خواهد بود
کاربرانی که برای این ارسال از HamidBn تشکر کرده اند armin_excel, farhadr
armin_excel کاربر فعال وضعيت: آفلاين 25 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 74 امتياز: 0 تشکر کرده: 16 تشکر شده 6 بار در 5 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 12 اسفند ماه ، 1388 22:14:43 موضوع مطلب:
سلام hamibn دوست عزیز و کاربر جدید این سایت خوب!
من خواننده ی جدید نیشابور هستم که با حمایت تمامی شما عزیزان+آقا داود و آقا مهرداد و تمامی موسیقی دوستان عزیز میخوام و میتونم pelleهای موفقیت رو بالا برم! {البته آغاز هر کاری موفق هست که به امید فقط{{خدا}} شروع بشه}.
لطف کن با این شماره تماس بگیر:-09377793004 تا کارهای ویدیو کلیپ هامو با هم اتجام بدیم.منتظر تماستم...
دوست دار تمامی شما مسئولین سایت و تمامی موسیقی دوستان:
ارسال شده در: جمعه، 14 اسفند ماه ، 1388 23:18:29 موضوع مطلب:
سلام دوست عزیز
راستش دیگه به نوعی داشتم نا امید میشدم که کسی تو نیشابور نباشه
ولی خوشحالم کردی
باهات تماس می گیرم
واسه شما و دیگر دوستان بگم آخر سالی مشغول پروژه "جشنواره تئاتر استانی مهرورزان" هستم
آخرین کاری که براشون کردم ساخت آنونسی برای جشنواره بود که می تونین توی وبلاگ انجمن ببینید
armin_excel کاربر فعال وضعيت: آفلاين 25 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 74 امتياز: 0 تشکر کرده: 16 تشکر شده 6 بار در 5 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 9 خرداد ماه ، 1389 19:41:22 موضوع مطلب:
نيشابور يك استوديو ساخت كليپ رپ درستي نداره... بايد تو تهران يا مشهد كاركرد.پس زياد رو ساخت كليپ تو نيشابور حساب نكنين!به زودي كليپ هاي رپ armin excel.......... _________________ ●•٠· Armin_Excel ·٠•●