Mehrdad مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 175 امتياز: 0 تشکر کرده: 15 تشکر شده 24 بار در 23 پست
محل سكونت: نیشابور
ارسال شده در: يكشنبه، 27 دي ماه ، 1388 15:50:05 موضوع مطلب:
دیروز یکی از دوستامو دیدم دنبال بود adsl نیشابور راه بندازه از آسیاتک هم می خواست پهنای باند و بقیه چیزا رو بگیره
نمی دونم چرا همه فکر می کنن adsl پر سود ترین کاره
همین هزینه رو اگه ببرند توی یه کار دیگه خیلی سودمند تر می تونه براشون باشه _________________ NeySong حامی موسیقی نیشابور
hosseinit کاربر فعال وضعيت: آفلاين 18 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 13 امتياز: 0 تشکر کرده: 3 تشکر شده 4 بار در 3 پست
محل سكونت: ایالات متحده نیشابور
ارسال شده در: يكشنبه، 27 دي ماه ، 1388 18:00:41 موضوع مطلب: پاسخ
سلام مهرداد جان
من با نظر شما کاملا موفق هستم.متاسفانه کسانی که به این صورت میخواهند اینترنت راه اندازی کنند چون اون تجربه لازم را ندارند و یا اینکه نمیتوانند یک کنترل پنل اختصاصی برای خود داشته باشند که هر زمان بخواهند شارژ کنند مشکلی نداشته باشند و یا اینکه دسترسی کاملی ندارند ضربه سنگینی میخورند.راه اندازی یک مرکز ISP کار بسیار دشواری است.زحمت زیادی را میطلبد.تعهد کاری سختی نسبت به کاربران دارد.ولی باز هم باید کار کرد.راه سختی را در راه دارد.امیدواریم که بتواند موفق باشد.
mojyjoon داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 27 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 8 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: نيشابور
ارسال شده در: يكشنبه، 22 فروردين ماه ، 1389 17:05:01 موضوع مطلب:
سلام دوستان
من از اينترنت صبانت استفاده مي كنم ، خيلي هم ازش راضيم اينطوري كه از قطعياش ميگفتن اصلا خبري نيس . قبلا هم 3 ماه از حكيم استفاده كردم هم قيمتش بالاتر بود هم سرعتش كمتر بود هم قطعيش بيشتر بود
من قبلا يه سري اطلاعات جمع كردم كه براتون ميزارم
آي اس پي صبانت: آي اس پي صبانت در اصل مال صاحب اي اس پي حكيم هست كه به خاطر اينكه صبانت تو نيشابور دست كسي ديگه نباشه نمايندگيش رو گرفت( نمايندگي خيابان 15 خرداد ) اما نمايندگي شهركش (چهار راه قدس ) يه نمايندگي جداست . از نظر قيمت صبانت ارزونترين قيمت ها رو در سطح شهر داره و از نظر سرعت هم بهترين سرعت ها رو البته يه نكته هست كه كساني كه زياد سر و كار دارن با اينترنت فهميدن و اونم اينه كه سرعت هاي صبانت سقف نداره براي اثبات اين موضوع شما ليست قيمت رو نگاه كنيد 150 گيگابايت 3 ماهه در همه سرعت ها يكي هست ! اين يعني شما اگه سرعت 128 هم بگيريد با سرعت 1 هيچ فرقي نداره تو دانلودش ! پس اينو ميشه يكي از مزاياي صبانت براي كاربرا دونست . از لحاظ قطعيش هم صبانت رو خيلي بد در موردش تعريف ميكنند اما كلا من توي اين 5 ماه استفادم 2 بار اينترنتم قطع شده يه بار سراسري بود و توي خراسان كلا قطع بود و يه بار هم حدودا 40 دقيقه طول كشيد كه وصل شدم ، اما مدت زماني رو كه از پشتيباني اعلام ميكردن براي وصل شدن 10 دقيقه بود كه با 30 دقيقه تاخير وصل شد .
حكيم : حكيم از لحاظ سرعت مشخصه تو ليستش كه سرعتاش همه پايين هست و فقط براي جذب كاربران خانگي مي باشد . اما سرعتي رو كه انتخاب مي كنيد سرعت تقريبا واقعي هست و خيلي كم نوسان دارد . از لحاظ قطعيش تو 3 ماه استفاده 4 بار قطع شد كه هيچكدوم بيشتر از 2 ساعت طول نكشيدن و تمام قطعياش براي بروز كردن سيستما بود(اين طور كه اپراتور ميگفت ) و بين ساعت 12 ظهر تا 4 و 8 شب به بعد بود .
الكا : اين آي اس پي رو هيچكس به من توصيه نكرد چون هم تو امر پشتيباني ( كه به نظر من براي يه كاربر خونگي مهمترين قسمت هست) ضعيف عمل مي كنه و هم تو قسمت سرعت و قطعي!
يه خبر خوش هم ميخوام به كاربرا بدم : چند نفر هستند كه دارن تلاش مي كنن آي اس پي هاي جديدي رو به نيشابور بيارن كه احتمالا تا آخر امسال ميتونن بيارن ، البته من در مستقيم در جريان 2 تا نمايندگي هستم يكي ايزي نت كه الان كارت مكالمه خارجش رو با شماره نيشابور و پشتيباني از آسيا و همچنين قابليت استفاده در مشهد و نيشابور آورده و نمايندگيش تو شهركا دست منه اين آي اس پي بزودي خدمات جديدي مياره و فكر ميكنم وايمكس جديدترين خدمت اين آي اس پي باشه كه ساختمونش رو تو شهرك خريداري كرده و منتظره كه مخابرات كارهاش رو تكميل كنه خدمات ديگه اي هم داره مثل كارت اينترنت 5 يا 8 در يك ( دايل آپ - اس ام اس - بي سيم و... ) با قابليت استفاده تو نيشابور و مشهد . نمايندگي ديگه هم نمايندگي شاتل هست كه اين طور كه مشخصه اينترنت پر سرعت شاتل رو مياره تو نيشابور و خدمات اي دي اس ال و بي سيم رو ارائه ميده . _________________ كافي نت صورتي با سرعت 2 مگابيت در ثانيه
نيشابور - شهرك قدس - بالاترازدانشگاه 5 - روبروي صندوق مهر
mojyjoon داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 27 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 8 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 22 فروردين ماه ، 1389 17:09:55 موضوع مطلب:
مهر داد عزيز آسياتيك رو هم ميخوان راه بندازن اما نميدونم دوست شماست يا نه اما كارهاش خيلي از اين دوتا آي اس پي كه نام بردم عقب تر هست و خيلي طول ميكشه تا بياد . ايزي نت ديگه فقط يه كابل نوري لازم داره تا خدماتش رو بده و حدود يك سال دوندگي كرد تا يه شعبه از آي اس پي مشهدش رو بياره نيشابور ( آي اس پي مشهدم مال خودش هست و به همين خاطر سنگ اندازي براش نشد ) نمايندگي شاتل هم كه يك گروه رو فرستاد تهران كه دوره ببينند و حدودا 9 ماه هست كه دنباله و 15 ميليون تومان هم خرج كرده و مطمعنا تا تابستون راه اندازي ميكنه ، فقط منتظره دوره اين گروه تموم بشه و آموزش هاي لازم رو ببينند و ارديبهشت ماه كه برگردن كارهاي نهايي رو انجام خواهد داد . _________________ كافي نت صورتي با سرعت 2 مگابيت در ثانيه
hosseinit کاربر فعال وضعيت: آفلاين 18 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 13 امتياز: 0 تشکر کرده: 3 تشکر شده 4 بار در 3 پست
ارسال شده در: جمعه، 24 ارديبهشت ماه ، 1389 17:12:04 موضوع مطلب:
mojyjoon مي نويسد:
سلام دوستان
من از اينترنت صبانت استفاده مي كنم ، خيلي هم ازش راضيم اينطوري كه از قطعياش ميگفتن اصلا خبري نيس . قبلا هم 3 ماه از حكيم استفاده كردم هم قيمتش بالاتر بود هم سرعتش كمتر بود هم قطعيش بيشتر بود
من قبلا يه سري اطلاعات جمع كردم كه براتون ميزارم
آي اس پي صبانت: آي اس پي صبانت در اصل مال صاحب اي اس پي حكيم هست كه به خاطر اينكه صبانت تو نيشابور دست كسي ديگه نباشه نمايندگيش رو گرفت( نمايندگي خيابان 15 خرداد ) اما نمايندگي شهركش (چهار راه قدس ) يه نمايندگي جداست . از نظر قيمت صبانت ارزونترين قيمت ها رو در سطح شهر داره و از نظر سرعت هم بهترين سرعت ها رو البته يه نكته هست كه كساني كه زياد سر و كار دارن با اينترنت فهميدن و اونم اينه كه سرعت هاي صبانت سقف نداره براي اثبات اين موضوع شما ليست قيمت رو نگاه كنيد 150 گيگابايت 3 ماهه در همه سرعت ها يكي هست ! اين يعني شما اگه سرعت 128 هم بگيريد با سرعت 1 هيچ فرقي نداره تو دانلودش ! پس اينو ميشه يكي از مزاياي صبانت براي كاربرا دونست . از لحاظ قطعيش هم صبانت رو خيلي بد در موردش تعريف ميكنند اما كلا من توي اين 5 ماه استفادم 2 بار اينترنتم قطع شده يه بار سراسري بود و توي خراسان كلا قطع بود و يه بار هم حدودا 40 دقيقه طول كشيد كه وصل شدم ، اما مدت زماني رو كه از پشتيباني اعلام ميكردن براي وصل شدن 10 دقيقه بود كه با 30 دقيقه تاخير وصل شد .
حكيم : حكيم از لحاظ سرعت مشخصه تو ليستش كه سرعتاش همه پايين هست و فقط براي جذب كاربران خانگي مي باشد . اما سرعتي رو كه انتخاب مي كنيد سرعت تقريبا واقعي هست و خيلي كم نوسان دارد . از لحاظ قطعيش تو 3 ماه استفاده 4 بار قطع شد كه هيچكدوم بيشتر از 2 ساعت طول نكشيدن و تمام قطعياش براي بروز كردن سيستما بود(اين طور كه اپراتور ميگفت ) و بين ساعت 12 ظهر تا 4 و 8 شب به بعد بود .
الكا : اين آي اس پي رو هيچكس به من توصيه نكرد چون هم تو امر پشتيباني ( كه به نظر من براي يه كاربر خونگي مهمترين قسمت هست) ضعيف عمل مي كنه و هم تو قسمت سرعت و قطعي!
يه خبر خوش هم ميخوام به كاربرا بدم : چند نفر هستند كه دارن تلاش مي كنن آي اس پي هاي جديدي رو به نيشابور بيارن كه احتمالا تا آخر امسال ميتونن بيارن ، البته من در مستقيم در جريان 2 تا نمايندگي هستم يكي ايزي نت كه الان كارت مكالمه خارجش رو با شماره نيشابور و پشتيباني از آسيا و همچنين قابليت استفاده در مشهد و نيشابور آورده و نمايندگيش تو شهركا دست منه اين آي اس پي بزودي خدمات جديدي مياره و فكر ميكنم وايمكس جديدترين خدمت اين آي اس پي باشه كه ساختمونش رو تو شهرك خريداري كرده و منتظره كه مخابرات كارهاش رو تكميل كنه خدمات ديگه اي هم داره مثل كارت اينترنت 5 يا 8 در يك ( دايل آپ - اس ام اس - بي سيم و... ) با قابليت استفاده تو نيشابور و مشهد . نمايندگي ديگه هم نمايندگي شاتل هست كه اين طور كه مشخصه اينترنت پر سرعت شاتل رو مياره تو نيشابور و خدمات اي دي اس ال و بي سيم رو ارائه ميده .
سلام دوست عزيز
در مورد مسئله اول كه در امضا خود نوشتي اولين كافي نت در نيشابور با سرعت 2مگابايت در ثانيه و همچنين تبليغاتي كه در جاده صومعه به سمت دانشگاه زده بودي كلي از مردم رو خنداندي.واقعا از اين بابت من از شما سپاسگذارم.لذا بايد بگويم كه سرعت اينترنت را بر اساس كيلوبيت و يا مگابيت محاسبه ميكنند و نه بر اساس مگابايت.سرعت 2گابايت فقط با ماهواره قابل راه اندازي است و نه با اين كابلهاي مخابراتي كه نهايتا ميتونه تا 4مگابيت و يا همان 512 كيلوبايت را ساپورت كنه.پس تا اينجا مشخص شد كه واقعا شما يك فرد حرفه اي هستي و اميدوارم در كارت موفق باشي
در مورد اينكه شما ميگيد شركت صبانت از شركت ح.ك.ي.م ميباشد واقعا تعجب ميكنم.شركت حكيم يك شركت مستقل ميباشد و هيچ ارتباطي با شركت هاي ديگر ندارد.اين شركت ها همكار ما هستند.حتي جناب حسين زاده به شركت ما هم آمده اند و با هم صحبت كرده ايم براي فروش مودم آيا شركت ايشون هم از ما هست؟
چرا وقتي از چيزي خبر نداريد بيخودي حرف هايي ميزنيد كه باعث ميشه ذهنيت بدي ايجاد بشه.از همان كه شما اعلام كرده ايد كافي نتي با سرعت 2 مگابايت در ثانيه مشخص هست كه چقدر بر روي حرف هاي خود و كارهاي خود فكر ميكنيد و با فكر و علم قوي حرف ميزنيد.
ما شركت ها همه با هم در ارتباط هستيم.شركت حكيم با الكا و صبانت چه در خيابان دارائي و چه در شهرك.
مگر غير اين هست كه اين همه شركت كامپوتري وجود دارد و همه با هم در ارتباط هستند پس يعني همه بها هم ارتباط خاصي دارند؟ فكر نميكنم
من واقعا متاسفم براي بعضي افراد كه چرا گاهي اوقات حرف هايي را ميزنند كه نه خبري دارند و نه اينكه دليل قانع كننده اي دارند.شركت حكيم از اول هم مستقل بوده است و اون شركت صبانت هم يك زماني دست آقاي شورگشتي بود و الان هم اگر اشتباه نكنم دست آقاي رضوي ميباشد.
ارسال شده در: جمعه، 24 ارديبهشت ماه ، 1389 22:28:00 موضوع مطلب: پاسخ
سلام به تمام كاربران محترم سايت موسيقي نيشابور
من حسين شورگشتي به عنوان يكي از كوچكترين اعضاي شركت حكيم قصد داشتم مسئله اي رو مطرح كنم و بعد هر كسي با نظر شخصي خودش اين را بررسي كند.
در مورد شركت حكيم كه چرا سرعت پائين است و چرا هزينه ها بالا هستند خوب من جوابي ميدهم كه فكر ميكنم خيلي ها را قانع ميكند.
1 : سرعت شركت---> سرعت شركت حكيم همانطور كه همه ميدانند به صورت واقعي ميباشد.اين بدان معني است كه سرعتي كه داده ميشود واقعي است.اگر ما سرعت 256 كيلوبيت را به كاربر ميدهيم تا نهايتا 32 كيلوبايت دانلود با نرم افزارهاي مخصوص دانلود ،دانلود ميكند.خوب همانطور كه ميدانيد براي برگرداندن سرعت كيلوبيت به كيلوبايت عددي كه به كيلوبيت هست رو بايد تقسيم بر 8 كنيد تا كيلوبايت بدست آيد.
خوب ما تا اواخر اين ماه نهايت سرعتي را كه واگذار ميكرديم 320 كيوبيت يا همان 40 كيلوبايت بود كه خوب سرعت پائيني از نظر كاربران بود.در حال حاضر ما سرويس هاي جديد را ارائه كرده ايم.سرعت 512 كيلوبيت همراه با 9 گيگابايت ترافيك ماهيانه و به صورت پيش پرداخت(شبيه صبانت) براي 3 ماه فقط 48000 تومان.
انشاالله اگر روال خوب شود و استقبال خوب كه خدا رو شكر تو اين 4 يا 5 روزي كه اعلام كرده ايم اكثر يوزر ها سرويس خود را ارتقا داده اند و اين نشانه خوبي هست و ما هم اگر ببينيم استقبال شود حتما سرعت 1مگابيت را هم به كاربران خانگي خواهيم داد.در حال حاضر كاربران خانگي ميتوانند سرويس 512 كيلوبيت را دريافت كنند.
ما چيزي را كه ادعا كنيم به كاربران ميدهيم.در حال حاضر ميتوانيم 1مگابيت را هم بدهيم ولي نميخواهيم مثل بعضي شركت ها به صورت 60 ثانيه اي باشد و در اول 248 كيلوبايت دانلود كند و بعد از 60 ثانيه برگدد بر روي 64 كيلوبايت.ولي فعلا 512 كيلوبيت را به كاربران ميدهيم و اگر استقبال شود حتما 1مگابيت را هم خواهيم داد.
2: قيمت ها -----> تا بحال نميدانم ديده ايد بعضي شركتهاي هاستينگ قيمت هاي پائيني دارند ولي بعضي ها قيمت هايشان بالاست؟به نظر شما دليل از كجاست؟
خوب من براي شما ميگويم دليل اصلي از كجاست.شركت حكيم با 8 نفر پرسنل كه به طور مستقيم در شركت كار ميكنند هر ماه درآمد ميدهد.2 نفر براي بخش پشتيباني و 1 نفر براي بخش مديريت بر پشتيباني (نصب كننده ها و مديريت سرور) 1 نفر در حال حاضر براي طراحي وب و سرورهاي هاستينگ و 1نفر براي حسابداري و 1 نفر براي پخش كارت هاي اينترنت و 2 نفر هم مديران و تاسيس كننده گان شركت.حالا اين سوال مطرح ميشود كه آيا شركت هاي مثل صبانت همچين نيروي را به خدمت گرفته اند؟
آيا صبانت يك شركت رسمي ميباشد.يعني به صورت رسمي و ثبت شده و نماينده رسمي شركت صبانت ميباشد؟حتما دوستان تحقيق كنند.
شركت حكيم يك شركت مستقل و ثبت شده و همچنين نماينده رسمي شركت پيشگامان توسعه ارتباطات يزد ميباشد.به نظر شما ما بيشتر زير ذره بين سازمان تنضيمات و مقررات ارتباطات راديويي هستيم و يا شركت صبانت؟خودتان قضاوت كنيد.
حالا اين دوست عزيز زماني اين را متوجه ميشود كه خط اينترنتشون برود بر روي كافو نوري و وقتي هيچ شركتي نتوانست اينترنت ارائه دهد بعد متوجه ميوشد كه در اينجا كدام شركت ها خوب است.بعد ناچار بايد از وايرلس استفاده كند كه در اين ميان 3 شركت وجود دارد.شركت البرز و الكا و حكيم.
در آنجا ديگر صبانتي نيست كه سرعت 2مگابايت(به قول خودتان) بدهد و ناچار بايد يكي از 3 شركت ارائه دهنده وايرلس استفاده كني.و يا سرعتي را كه خود مخابرات ارائه ميدهد منظور همان 128 كيلوبيت و يا همان 16 كيلوبايت استفاده كنيد كه سرعتي واقعي و قانوني كشور است.
arkhoya داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 19 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 0 پست
ارسال شده در: شنبه، 29 خرداد ماه ، 1389 00:12:12 موضوع مطلب:
سلام به همگی
یه مدت من سرکله ام اینجا پیدا نشده چه خبر شده؟
می بینم که دوست عزیز آقای شورگشتی هنوز در حال مبارزه برای اثبات برتری حکیم هستند. موفق باشند
ولی انصافا صبا یه چیز دیگه است ها... سرعتش حرف نداره من هنوز نتونستم برادرم را راضی کنم بیاد صبا . یه دلیلش شده این که این آخری مک آدرس ها رو روی صبا فعال کردن . راست میگه اصلا چیز جالبی نیست.آدم احساس میکنه زیر نظره ...و هست.من که مجبور شدم برای استفاده از لپ تاپ و موبایلم تقاضای غیر فعالی براش بدم ولی به هر حال برای دو سیستم فعال خواهد بود. ما که کیف سرعتش رو داریم و کاری به سیاست این جور چیز ها نداریم که از مک ادرس بترسیم . البته احتمال داره سایر شرکت ها رو هم مجبور به راه اندازی آن بکنند. بگذریم.
آقای شور گشتی عزیز زیاد سخت نگیر. همه اینها روند طبیعی خودش رو طی خواهند کرد مهم اینه که رقابت باشه تا مردم استفاده کنند هر چی بود همین صبا حکیم رو مجبور کرد تا یه خورده با انصاف تر حساب کنه .
ولی میبخشید گفته بودید صبا رسمیتی نداره که دار ه
شركت انتقال داده هاي نداگستر صبا
مجوز PAP به شماره 15322/12/310 از سازمان تنظیم مقررات رادیوئی
تازه از شرکت های وابسته سپاه پاسداران است.
به هر حال حرفی نبود گفتم تنور بحث سرد نشه
arkhoya داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 19 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 0 پست
ارسال شده در: شنبه، 29 خرداد ماه ، 1389 00:22:34 موضوع مطلب:
راستی اگر منظورتان از صبا جایی است که در نیشابور در حال فروش خدمات شرکت صبانت می باشد راست می گویید اسمش در لیست نمایندگان رسمی فروش شرکت صبا نت نمی باشد
zeitoonisp کاربر جدید وضعيت: آفلاين 4 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 4 مرداد ماه ، 1389 12:20:03 موضوع مطلب:
گروه شركت هاي شاتل براي توسعه دامنه ارايه خدمات خود در نقاط مختلف كشور و به مناسبت نیمه شعبان ، كليه سرويسهاي خود را از روز 6مرداد ماه 1389 در تمامی مراکز شهر نیشابور راه اندازي و ارايه ميكند. گفتني ست، شركت گسترش ارتباطات، نماينده رسمي شاتل در نیشابور، مسئوليت ارايه كليه خدمات و سرويس هاي اينترنت پرسرعت شاتل (+adsl2) را به مشتريان اين شهر بر عهده خواهد داشت.
کاربرانی که برای این ارسال از zeitoonisp تشکر کرده اند mojyjoon
ارسال شده در: دوشنبه، 8 شهريور ماه ، 1389 14:13:57 موضوع مطلب:
آقاي شورگشتي من تبليغاتم رو نگاه كردم تو فلكسي و ويزيت و پارچه ها و كراكت ها و ايميل ها همه نوشته شده 2mbps و ننوشته 2 مگابايت بر ثانيه كه باعث خنده شما بشه ،نميدونم شما از كجا فهميديد نوشته 2mbps يعني 2 مگابايت و 2 مگابيت نيست! اما امضا رو قبول دارم كه اشتباه شده بود و متشكرم كه فرموديد تا تصحيح كنم ، بحث اين تاپيك بيت و بايت نيست و نميخواد واسه توجيه خودت يكي ديگه رو خراب كني ، تا كي ميخواي سر اين كه داري خوب خدمات ميدي با ماها بحث كني ؟ يه سري به سطح شهر بزن مشخص ميشه چطوري دارين خدمات ميدين و نياز به دفاع و دعوا نداره ، مردم يه ماه از خدمات يه شركت استفاده كنن متوجه ميشن كه ما تجربه هاي واقعيمون رو داريم ميگيم و نميخوايم كسي رو كه كارش خوبه خراب كنيم يا كسي رو كه كارش بده ببريم بالا
الان كه ديگه صبانت هم افتضاح شده (9 ساعت قطعي تو يه هفته !) ركورد دار داريم ميشيم تو قطعيا(از روز 8 شهريور ياداشت ميكنم افت سرعت و قطعي هارو تا آخر ماه كه مردم از رو آمار و ارقام يكي از يوزر ها متوجه بشن كه ارائه خدمات چطوري هست و اين ارقام رو آخر ماه رو همين سايت ميزارم تا همه ببينند و خودشون انتخاب كنن)
ميخوام آي اس پي رو عوض كنم
آقاي حصاري ( شركت زيتون نماينده شاتل - خيابان داريي ) ليست قيمت خوبي بهم دادن و تعريف شاتل تو اينترنت زياده
آقاي انصاري ( شركت شاذان سامانه نماينده پارس آنلاين-خيابان دارايي خدمات كامپيوتري پديده نو ) هم قيمت خوبي دادن و تا آخر هفته هم خدماتشون راه ميفته و تعريف پارس آنلاين هم تو اينترنت زياده
به نظر من ديگه صبا و حكيم رو بايد گذاشت كنار ، اگه ميتونستن خوب خدمات بدن هيچوقت مشتركاي پر مصرفشون رو ناراضي نميزاشتن ، صبانت نيشابور و مشهد كه اصلا جوابهاي قانع كننده ندارن و تهران كه زنگ ميزني فقط پيگيري ميكنه ، اگه 1000 تومان شارژ كنين 5000 تومان بايد پول تلفن بدين كه مشكلتون رفع شه و از آخر هم مشترياتون رو از دست ميديد(قابل توجه كافي نت ها كه الان ناراضي هستند) از صبح بار 8 بار به پشتيبانيا زنگ زدم تا اينترنتم وصل شده ، به نيشابور ميگي ميگه از مخابراته و برين شكايت كنين! (شما با مخابرات مشكل دارين خودتون شكايت كنين ) مشهد زنگ ميزني بعد از اينكه 4 ، 5 بار اپراتورها شما رو پاس كاري ميكنن ميگن نيشابور تماس بگيريد مشكلتون رفع ميشه ! يكي نيست بگه اگه اينجا مشكل رفع ميشد به شما زنگ نميزديم ، باز خدا پدر و مادر تهرانيا رو بيامرزه كه يه بار زنگ زدم بعد از 10 دقيقه از تهران تماس گرفتند كه مشكلتون حل شد يا نه ؟ و خودشون پيگيري كردن واسم ( بدون پاسكاري
به نظر من شركتايي كه نتونن كاربراي اصلي خودشون رو راضي كنن به درد نميخورن ، مشترياشون هم كم ميشه چون مردم وقتي ميخوان اكانت بگيرن ميان از جاهايي كه مصرف بالا دارن و از چند و چون كار آگاهن مي پرسن نه از آي اس پي
آقايان انصاري و حصاري اميدوارم بتونين مديريت كنين كاربراتونو تا مثل شركتاي قبلي اينقدر بد نگن پشت سرتون
بهتره تو سايت اين دوتا آي اس پي رو هم اضافه كنين من 40 گيگ ديگه شارژ دارم تموم شه صبا رو ميبوسم ميزارم كنار و ميرم با يكي از اين شركتا قرارداد ميبندم و نتيجه رو بهتون اعلام ميكنم تا هركي خواست از بهترين جا خريد كنه _________________ كافي نت صورتي با سرعت 2 مگابيت در ثانيه
آخرين ويرايش توسط mojyjoon در تاريخ سه شنبه، 9 شهريور ماه ، 1389 15:02:59; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
ارسال شده در: دوشنبه، 8 شهريور ماه ، 1389 14:26:18 موضوع مطلب:
در ضمن يه مورد ديگه هم هست ، مردم وقتي به دفترها مراجعه ميكنن يا تماس ميگيرن برخوردي رو كه باهاشون دارين خيلي مهمه _ من كه زنگ زدم صبانت نيشابور و گفتم اين چه وضعيه دائم ديس ميشيم خيلي راحت گفتن ناراحتين شارژ نكنين!- اينم برخورد پشتيباني
اما وقتي رفتم ليست قيمت پارس آنلاين و شاتل رو بگيرم برخوردي شد كه زمين تا آسمون با اون چيزايي كه پشتيباني قبلي انجام ميداد فرق ميكرد و خيل مودب جواب دادن و شرايط و مدارك مورد نياز رو گفتن و قيمت ها رو دادن و من رو راضي كردن به خريد ( اين يه بخشيش برميگرده به بازاريابي كه شركتها دارن و براي جلب مشتريه ) اما برخورد اوليه تو شركت صبانت با من نداشتن ، رفتم گفتم براي فلان جا ميخوام ، پول رو گرفتن و يه قرارداد امضا كردن و تمام خيلي خشك و بي روح ، حتي مدارك رو هم نگرفتن ازم كه اين بعدا باعث دردسر دو هفته اي من شد كه مداركم ناقص بود و اين هم به خاطر اين بود كه حتي نگفته بودن چه مداركي نياز هست و من هرچي داشتم خودم برده بودم و فقط درخواست كتبيم كم بود كه تو اون دو هفته فهميدم نياز بوده ببرم ( بعد از 5 ماه از فعال شدن اشتراكم) _________________ كافي نت صورتي با سرعت 2 مگابيت در ثانيه
ارسال شده در: سه شنبه، 9 شهريور ماه ، 1389 15:12:01 موضوع مطلب:
سلام دوستان از ديروز كه گفتم آمار رو تا امروز ساعت 4 بعد از ظهر اعلام ميكنم :
89/8/6 : ساعت 9 صبح 20 دقيقه قطعي ( پشتيباني : جواب نداد)
ساعت 12:30 بعدازظهر 1ساعت و 20 دقيقه قطعي(جواب پشتيباني : برقا از صبح قطع و وصل ميشه و كولر ما مورد دار شده ، احتمالا مخابراتم مشكل دار شده !)
89/8/7: ساعت 10 صبح تا 11:30 دقيقه افت سرعت ( جواب پشتيباني : سرعت ما خوبه نميدونم مشكل شما چيه!)
ساعت 13:10 قطعي به مدت 10 دقيقه (پشتيباني : مشغول)
ساعت 13:28 قطعي به مدت 2 دقيقه
خودتون انتخاب كنيد _________________ كافي نت صورتي با سرعت 2 مگابيت در ثانيه