armin_excel کاربر فعال وضعيت: آفلاين 25 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 74 امتياز: 0 تشکر کرده: 16 تشکر شده 6 بار در 5 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 29 فروردين ماه ، 1389 20:07:38 موضوع مطلب: چرا رپ در نيشابور جا نيفتاده؟!
سلام.به نظر شما چرا رپ در نيشابور بدرستي جا نيفتادهََ و پيشرفت آنچناني نكرده و در رپ هاي شهر هاي بزرگ اسمي از رپ ها و رپر هاي ما ياد نشده؟؟؟؟ _________________ ●•٠· Armin_Excel ·٠•●
کاربرانی که برای این ارسال از armin_excel تشکر کرده اند click
suzax کاربر جدید وضعيت: آفلاين 4 ارديبهشت ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: شنبه، 4 ارديبهشت ماه ، 1389 17:30:43 موضوع مطلب: رپ نیشابور
به نظر من یکی از دلایل مهمش اینه که بچه هایی که واقعا عشق رپ دارن تو این شهر به درستی همدیگرو نمیشناسن.رپ خوندن صرفا این نیست که بری یه چیزی بنویسی بعد بری یه بیت بندازی پشتش بگی من رپرم. .اول باید بچه های رپ باز و رپر نیشابور همو بشناسن با هم تمرین کنن و این تمرین با هم از نزدیک باعث پیشرفت سریع میشه.کاری که یه زمانی ATRYAD bax کردن.یعنی از نزدیک با هم تمرین کردن و ایراد های همو گرفتن تا حدودی
این ای دی یاهوی من رپر نیستم ولی رپ باز و گاهی هم راک: پی ام بدینsoroosh_apachi2009
armin_excel کاربر فعال وضعيت: آفلاين 25 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 74 امتياز: 0 تشکر کرده: 16 تشکر شده 6 بار در 5 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 9 تير ماه ، 1389 18:03:03 موضوع مطلب:
سلام به همه ی موسیقی دوستان عزیز.به زودی اولین اهنگ آلبوم {ARMIN excel} در نی سانگ و...
این کار 8*6 هست!ولی مسه بعضی8*6 ها که بیشتر به motrebi شبیه تا8*6 نیس!و متفاوته!
با ارزوی سلامتی برای تمامی شما عزیزان...
ArM!n EXCel
_________________ _________________ ●•٠· Armin_Excel ·٠•●
ارسال شده در: پنجشنبه، 11 شهريور ماه ، 1389 15:11:01 موضوع مطلب:
سلام.ان شاء ا...مشكلات موسيقي ني هم بزودي حل ميشه!و ضمنآ قابل به ذكر هست كه منتظر اهنگ اجتماعي-سياسي از arMin excel & aMir exir كه كار جالب و خيلي خوبي شده و كمتر كسي غير از بعضيا ريسك ميكنند و از اينجور اهنگ ها ميخونن! و پيشنهاد ميكنم حتمآ ورس2 اين اهنگ رو گوش بديد _________________ ●•٠· Armin_Excel ·٠•●
Montaghed کاربر فعال وضعيت: آفلاين 2 مهر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 11 امتياز: 0 تشکر کرده: 2 تشکر شده 2 بار در 2 پست
محل سكونت: مرکز رپ
ارسال شده در: جمعه، 2 مهر ماه ، 1389 19:42:35 موضوع مطلب:
دوست عزیزم آرمین اکسل
میدونی چرا نیشابور در رپ جا نیافتاده؟
به خاطر افرادی که ادعا می کنند خیلی گندن و در حال حاضر می بینیم که آهنگهای این دوستان پر مشکل و نقص هست پس در نتیجه وقتی کسی از شهر دیگه وارد سایت نی سانگ میشه و میبینه کسی که ادعای گندگی میکنه کار افتضاحی رو داده بیرون به هیچ وجه سراغ بچه های دیگه نمیره و این باعث این میشه که رپ نیشابور اسمی نداشته باشه.ولی اگه سعی کنم از سبک های شر و وری مثه 6&8 دوری کنیم و چند تا کار خوب و قوی ببندیم نیشابور هم اسمی در میاره _________________