mojyjoon داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 27 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 8 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: نيشابور
ارسال شده در: سه شنبه، 9 شهريور ماه ، 1389 15:12:02 موضوع مطلب:
سلام دوستان از ديروز كه گفتم آمار رو تا امروز ساعت 4 بعد از ظهر اعلام ميكنم :
89/8/6 : ساعت 9 صبح 20 دقيقه قطعي ( پشتيباني : جواب نداد)
ساعت 12:30 بعدازظهر 1ساعت و 20 دقيقه قطعي(جواب پشتيباني : برقا از صبح قطع و وصل ميشه و كولر ما مورد دار شده ، احتمالا مخابراتم مشكل دار شده !)
89/8/7: ساعت 10 صبح تا 11:30 دقيقه افت سرعت ( جواب پشتيباني : سرعت ما خوبه نميدونم مشكل شما چيه!)
ساعت 13:10 قطعي به مدت 10 دقيقه (پشتيباني : مشغول)
ساعت 13:28 قطعي به مدت 2 دقيقه
خودتون انتخاب كنيد _________________ كافي نت صورتي با سرعت 2 مگابيت در ثانيه
نيشابور - شهرك قدس - بالاترازدانشگاه 5 - روبروي صندوق مهر
کاربرانی که برای این ارسال از mojyjoon تشکر کرده اند Montaghed
maad123 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 9 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 9 شهريور ماه ، 1389 21:04:59 موضوع مطلب:
سلام خدمت دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم که امیدوارم دوستان بتونن کمکم کنند؟
من میخوام اشتراک ای دی اس ال بگیرم . یکی اینکه چندتا شرکت هستند که در نیشابور خدمات میدن من فقط الکا حکیم صبا و شاتل را می شناسم .
دوم اینکه کدوم شرکت خدمات بهتر و ارزانتر میده ؟
سوم اینکه من تو سایت شاتل رفتم دیدم نوشته adsl2 میدیم آیا مودمش فرق داره ؟ بعد یکجا نوشته بود یک گیگ 5000 تومان یک جای دیگه نوشته بود با سرعت 64 نامحدود ننوشته بود چندماهه باید مصرف بشه ؟
چهارم اینکه adsl2 چه فرقی با adsl داره مثلا با سرعت 64 adsl2 سرعتش چنده . 128 معمولی بهتره یا 64 adsl2 .
و آخر هم اینکه یک مبلغ حدود 10000 تومان برای فعال کردن خط برای یک سال میگیرن میشه بعد 2 ماه اگه شماره عوض شد یا خونه را عوض کردی شماره جدید را جایگزین شماره قبلی کرد ؟
با تشکر
moji20cpp کاربر جدید وضعيت: آفلاين 14 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 10 شهريور ماه ، 1389 11:24:01 موضوع مطلب:
1- در حال حاضر در نیشابور الکا حکیم صبا و شاتل فعال هستند.
2- با کمی جستجو میتونید سرویس مناسب رو انتخاب کنید.
3- کلیه سرویسهای شاتل ADSL 2+ هستند و مودم آنها هم باید ADSL2+ رو پشتیبانی کنه. اگه نه افت سرعت خواهید داشت. در رابطه با تعرفه و قیمت های شاتل میتونید به شماره 3336300 تماس بگیرید یا به سایتهای زیر مراجعه کنید.
ADSL2+ دارای سرعت بیشتر و حساسیت کمتر نسبت به نویز است. یکی از دلایل قطعی های مکرر ADSL نویز خط است که این مشکل ADSL2+ وجود ندارد.
5- بعد از تغییر محل چنانچه شماره قبلی توسط مخابرات جابجا شود هزینه مجدد راه اندازی نیاز نیست. چنانچه شماره تلفن عوض شود باید برای شماره جدید ثبت نام جدید بعمل آید و هزینه راه اندازی توسط شرکتها دریافت میشود.
امیدوارم جواب سوالاتتون کامل داده باشم.
سید مجتبی سید حسینی ، مدیر عامل گسترش ارتباطات زیتون ( نماینده انحصاری شاتل در نیشابور )
کاربرانی که برای این ارسال از moji20cpp تشکر کرده اند farhadr
maad123 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 9 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 10 شهريور ماه ، 1389 20:33:38 موضوع مطلب:
با سلام
من از سایت زیتون بازدید کردم نوشته 2+10 .
منظور از 2 که اون آخر گذاشتین چیه . بعدشم این 10 گیگ برای چند وقته آیا یک ماه است ؟
دوم اینکه سرویسهای art برای تهران و بعضی از شهر ها یی که داخل سایت شاتل اعلام کرده بود نامحدود شده که اسمی از نیشابور نبود آیا برای نیشابور هم نامحدود شده ؟
با تشکر
farhadr داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 11 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 8 امتياز: 0 تشکر کرده: 5 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: نیشابور
ارسال شده در: پنجشنبه، 11 شهريور ماه ، 1389 08:11:07 موضوع مطلب:
سلام
دوستان دو تا مطلب هست که باید خدمتتون بگم در رابطه با اینترنت
1- اینترنتی که شما از این شرکت ها می گیرید همه به صورت شیر (share) هستن به طور مثال اگر شما یک اکانت 128 یک ماه بگیرید مثلا به شما میدن 15 هزار تومان و دوباره همون خطی رو که به شما دادن به نفر بعدی هم می دن و .... درضمن اگه شما بخواین یک خط رو به صورت اختصاصی یا (dedicate ) دریافت کنید باید هزینه بالای 200 هزار تومان بدید . پس نتیجه اخلاقی تمام اینترنت مصرفی شما مشترک با دیگران می باشد .
2- تمام خدمات دهندگان اینترنت نیشابور همه یک مشکل بزرگ دارن اونم پشتیبانی بسیار بد می باشد
شرکت های همچون الکا و حکیم و صبا نت
هرکدوم از این شرکت ها ضعف های متعددی دارن که دوست ندارم اینجا عنوان بشه اما بدونید واقعا خدمات بی خودی می دن
هر کس سئوالی در این رابطه ها داشت من در خدمت هستم _________________ never late for say NO
farhadr داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 11 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 8 امتياز: 0 تشکر کرده: 5 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: نیشابور
ارسال شده در: پنجشنبه، 11 شهريور ماه ، 1389 08:17:20 موضوع مطلب:
سلام
1- اینترنتی که شما از این شرکت ها می گیرید همه به صورت شیر (share) هستن به طور مثال اگر شما یک اکانت 128 یک ماه بگیرید مثلا به شما میدن 15 هزار تومان و دوباره همون خطی رو که به شما دادن به نفر بعدی هم می دن و .... درضمن اگه شما بخواین یک خط رو به صورت اختصاصی یا (dedicate ) دریافت کنید باید هزینه بالای 200 هزار تومان بدید . پس نتیجه اخلاقی تمام اینترنت مصرفی شما مشترک با دیگران می باشد .
2- تمام خدمات دهندگان اینترنت نیشابور همه یک مشکل بزرگ دارن اونم پشتیبانی بسیار بد می باشد
هرکدوم از این شرکت ها ضعف های متعددی دارن که دوست ندارم اینجا عنوان بشه اما بدونید واقعا خدمات بی خودی می دن
هر کس سئوالی در این رابطه ها داشت من در خدمت هستم _________________ never late for say NO
moji20cpp کاربر جدید وضعيت: آفلاين 14 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 11 شهريور ماه ، 1389 09:06:50 موضوع مطلب:
maad123 مي نويسد:
با سلام
من از سایت زیتون بازدید کردم نوشته 2+10 .
منظور از 2 که اون آخر گذاشتین چیه . بعدشم این 10 گیگ برای چند وقته آیا یک ماه است ؟
دوم اینکه سرویسهای art برای تهران و بعضی از شهر ها یی که داخل سایت شاتل اعلام کرده بود نامحدود شده که اسمی از نیشابور نبود آیا برای نیشابور هم نامحدود شده ؟
با تشکر
سلام. محدودیت ترافیک برای کلیه سرویسهای Art برداشته شده.این قضیه برای نیشابور هم صادق هست.یعنی کلیه سرویسهای ART بدون محدودیت ترافیک در نیشابور ارائه میشوند. متاسفانه هنوز سایت زیتون آپدیت نشده و این خبر چند روز پیش بدست ما رسید.
لینک خبر:
ارسال شده در: پنجشنبه، 11 شهريور ماه ، 1389 09:54:10 موضوع مطلب:
farhadr مي نويسد:
سلام
هر کس سئوالی در این رابطه ها داشت من در خدمت هستم
1- تمام شرکتهای ارائه دهنده ADSL اکانتاشون رو به اشتراک میگذارند.اینطوری هم به نفع مشترک هست هم به نفع شرکت.آنچه که مهم هست ضریب اشتراک شرکتها هست.هر چه ضریب اشترا بیشتر باشه مثلما سرعت کمتر میشه.شاتل تنها شرکت تو ایران هست که سرویسهاشو با ضریب اشتراک 4 ارائه میده.اکثر شرکتها ضریب اشتراک بالای 5 دارند.
2- در مورد پشتیبانی هم کلیه پرسنل نمایندگی شاتل 2 ماه در تهران آموزش دیده اند.
3- خوشحال میشم مشکلات شرکت مارو بهمون بگید.با تلفن 3336300 یا آدرس میل زیر.
ارسال شده در: جمعه، 12 شهريور ماه ، 1389 12:22:16 موضوع مطلب:
maad123 مي نويسد:
من آخرش جواب یک سوالمو نگرفتم این هزینه ای که پرداخت میشه برای یک ماهه یا مثل بقیه برای چند ماه هستش
سلام. تو سرویس های ART هیچ محدودیتی وجود نداره.
تو سرویسهای ECO اگه سرویس رو ماهانه خریداری کنید، ترافیک هم پایان هر ماه ریست میشه.یعنی شما یک ماه فرصت دارید تا از ترافیک دوره استفاده کنید.اگه سرویس رو بصورت چند ماهه خریداری کنید ترافیک در طول کل دوره حساب میشه. یعنی اگه مثلا 3 ماهه خریداری بشه 6 گیگابایت برای 3 ماه در نظر گرفته میشه و شما 3 ماه فرصت دارید تا 6 گیگابایت رو تموم کنید.
در رابطه با پرداختها اگه از سرویسهای ART استفاده کنید پرداخت بصورت ماهانه هست که اگه قراداد 3 ماهه بسته شه 2% تخفیف 6 ماهه 5% تخفیف و یکساله 11% تخفیف دارد.
سرویسهای ECO هم پرداخت ماهانه و هم چند ماهه داره که پرداخت چند ماهه شامل تخفیف بهتری میشه.طوری که شما اگر قرارداد 1 ساله 128 کیلو بیت را ببندید اینترنت شما ماهیانه 7300 تومان محاسبه میشه.
zeitoonisp کاربر جدید وضعيت: آفلاين 4 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 30 شهريور ماه ، 1389 20:40:07 موضوع مطلب:
مجموعه زیتون از شما دوستان عزیز برای ایجاد این بحث جالب، کمال تقدیر و تشکر را به عمل می آورد
و اما برای اولین بار در نیشابور...
علاقه مندیم به اطلاع دوستان عزیز برسانیم شرکت شاتل نیشابور پشتیبانی خود را بصورت 24 ساعته در محل نمایندگی شهرستان نیشابور ارایه می نماید.
easynet کاربر جدید وضعيت: آفلاين 15 مهر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 15 مهر ماه ، 1389 18:41:37 موضوع مطلب:
گروه شرکتهای پارس آنلاین به عنوان بزرگترین ارائه دهنده خدمات IT در خاور میانه از نوزدهم مهرماه آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ در شهرستان نیشابور می باشد