اولین وب سایت رسمی خوانندگان نیشابور: تالار گفتمان

سایت موسیقی نیشابور :: نمايش موضوعات - نظرتون در مورد آهنگ و ویدئو جدید مجید کبیر ( آریامان باند ) و باربد به نام که پاسخ خواهد داد ؟

نظرتون در مورد آهنگ و ویدئو جدید مجید کبیر ( آریامان باند ) و باربد به نام که پاسخ خواهد داد ؟

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

سایت موسیقی نیشابور صفحه اول انجمن -> بحث های آزاد

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

majid
مدیر انجمن
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين
4 آبان ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 54
امتياز: 0
تشکر کرده: 7
تشکر شده 6 بار در 6 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 17 شهريور ماه ، 1390 20:53:32    موضوع مطلب: نظرتون در مورد آهنگ و ویدئو جدید مجید ک پاسخ همراه با اعلان

نظرتون در مورد آهنگ و ویدئو جدید مجید کبیر ( آریامان باند ) و باربد به نام که پاسخ خواهد داد ؟

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال ايميل
کاربرانی که برای این ارسال از majid تشکر کرده اند HamidRouter

keyvanstar
کاربر جدید
کاربر جدید

8 مهر ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 4
تشکر کرده: 0
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 10 مهر ماه ، 1390 21:06:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Very Happy مجید گیتار رو نمی گرفت بهتر بود چون از نظر من خیلی بد کار شده و کارگردانی این کار ضعیف بود که طرف از راه میاد و همین جور میره تو آب Twisted Evil

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر
کاربرانی که برای این ارسال از keyvanstar تشکر کرده اند HamidRouter

click
کاربر فعال
کاربر فعال

8 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 29
تشکر کرده: 3
تشکر شده 3 بار در 3 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 10 مهر ماه ، 1390 23:15:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خوب اخه تپلي ركورد (كيوان) كي گفته تو بياي نظر بدي!؟اونم شما كه سر رشته اي نداري از كليپ!كسي ميگه كه تجربه كليپ داشته باشه نه تو كه فقط توي ح..م..و..م.. خونتون آهنگ بلدي بخوني!!! Laughing
اتفاقآ خيلي كاره خوبي بود...!!
داداش مجيد موفق باشي هميشه عزيز! Wink

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر
کاربرانی که برای این ارسال از click تشکر کرده اند HamidRouter

Rasool
کاربر فعال
کاربر فعال

5 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 13
تشکر شده 5 بار در 3 پست

محل سكونت: Neyshabuor

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 17 مهر ماه ، 1390 21:20:09    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیز
اینجا یه مکان فرهنگی هنریه
هر کسی آزاده نظر بده
اما هیچ کس حق توهین نداره
پس لطفا نیشابوری بودنتون رو به رخ بقیه نکشین
تورو خدا یه کم به فکر هنر این شهر بیچاره باشین
---------------

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از Rasool تشکر کرده اند HamidRouter

HamidRouter
کاربر جدید
کاربر جدید

17 اسفند ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 1
تشکر کرده: 4
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 26 مهر ماه ، 1390 12:39:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Twisted Evil با سلام و درود به دوستان خوبم از جمله برو بچه های نیشابوری همانطور که مشاهده کردم بنده هیچ نقصی در کلیپ نتونستم پیدا بکنم . و راجع به حرف رسول مرشدلو عزیز کاملا درست می فرمایند تحت هیچ شرایط نباید به شخصی در این مکان عمومی توهین کرد . خواهش دارم قبل از عضو شدن قوانین را یک بار مطالعه کنید که این موارد ذکر شده است . اینجا برای من یا تو نیست برای ما هست پس دعوای شخصی رو اینجا نیارید
و کیوان ذکر کردند که کارگردانی ضعیف هست می خواستم بپرسم کجای کار ضعیف بود من بیشتر از 50 بار هم کلیپ رو هم سورس فیلم رو دیدم اما عیب و نقصی نداشت . دقیقا منظورتون چیه؟ در ضمن من به کارگردانی این ویدیو کلیپ دوست خوبم آریا کرنافی تشکر می کنم از این جهت که کلیپ بسیار زیبایی همچین کلیپی در ایران نداشتیم
مجــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد کبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
پخش موزیک ویدئوی جدید آریامان باند به Here Is The Endبزودی در سراسر سایت ها و کانال های محبوب ایرانی با کارگردانی آریا کرنافی............

برات آرزوی بهترین ها را دارم رســـــــــــــــــــــــــــــــل مرشدلو دمت گرم خیلی کارت درسته Twisted Evil[fade]

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر

satyar-kh
داره خودمونی میشه
داره خودمونی میشه

3 دي ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 7
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 14 دي ماه ، 1390 13:26:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ba salam khedmate majide aziz in kar az lahaze filmbava location ha yekam tekrarie ama ideye ghesmate khodet zibast man az kar khosham umad va be nazaram kare zibayi bud
be omide pishrafte honare ney
satyar

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

سایت موسیقی نیشابور صفحه اول انجمن -> بحث های آزاد

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 2 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت