اولین وب سایت رسمی خوانندگان نیشابور: تالار گفتمان

سایت موسیقی نیشابور :: نمايش موضوعات - نظرتون در مورد آهنگ جدید بهروز صالحی و مجتبی ام جی به نام روزای بی تو ؟

نظرتون در مورد آهنگ جدید بهروز صالحی و مجتبی ام جی به نام روزای بی تو ؟

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

سایت موسیقی نیشابور صفحه اول انجمن -> بحث های آزاد

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

majid
مدیر انجمن
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين
4 آبان ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 54
امتياز: 0
تشکر کرده: 7
تشکر شده 6 بار در 6 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 27 مهر ماه ، 1390 19:34:03    موضوع مطلب: نظرتون در مورد آهنگ جدید بهروز صالحی و پاسخ همراه با اعلان

نظرتون در مورد آهنگ جدید بهروز صالحی و مجتبی ام جی به نام روزای بی تو ؟

برادر دوست عزیز لطفآ نظر بزارید ، اگه نمیخوای نظر بدی پس چرا کلیک میکنی؟[fade]

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال ايميل

Rasool
کاربر فعال
کاربر فعال

5 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 13
تشکر کرده: 0
تشکر شده 5 بار در 3 پست

محل سكونت: Neyshabuor

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 1 آبان ماه ، 1390 23:00:59    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوستان من فقط نظر خودم رو در مورد این آهنگ میگم به عنوان یه مخاطب نیشابوری
پس جبهه نگیرید و انتقاد پذیر باشید

کاور: طراحی کاور قابل قبول بود و میشه گفت از جزو کارو های خوب این سایت محسوب میشه اما عکس می تونست بهتر باشه، مخصوصا کسی که پشت کیبرد نشسته باید حس بیشتری نسبت به کیبرد میداشت و حس یه نوازنده رو به درستی منتقل میکرد هر چند که نوازنده نبود.

موسیقی: آهنگسازی و تنظیم نسبتا خوبی انجام شده بود، هرچند این سبک تنظیم کمی نخ نما و کهنه شده و می تونست به روز تر و بهتر باشه و با این که رو کاور نوشته شده که این کار مستر شده، اما من نشانه ای از مستر شدن کار (نه موسیقی و نه ووکال خواننده ها) ندیدم و خیلی جاها ملودی ها و اجزای دیگه موسیقی در هم میپیچیدن و یه صدای گیج کننده و نامفهوم بوجود می اومد که البته شاید من نتونستم متوجه بشم. اما ملودی وسط کار رو دوست داشتم.

خواننده ها: صدای پاپ از شروع با فالشی همراهه و افکت تیون که روی صدای پاپ هست بیش از اندازه استفاده شده و به جای اینکه فالشی ها رو برطرف کنه بیشتر کار رو خراب کرده اما صدای پاپ قابل قبول بود و امیدوارم در کار های بعدی بهتر از صداش استفاده کنه.

خواننده رپ خوب کار کرده اما بعضی جاها از ریتم خارج شده و همچنین مثل اکثر دوستان لهجه نیشابوری رو میشه بعضی جاها حس کرد که خوب طبیعیه و باز هم امیدوارم در کار های بعدی رفع بشه.

ترانه: این کار ترانه نسبتا خوبی داشت اما نمیدونم چرا مدیریت این سایت و خواننده های محترم از آوردن اسم ترانه سرا خودداری می کنن، در صورتی که ترانه به نظر من اصلی ترین جزء یک آهنگ خوبه و همه بار معنایی موسیقی با ترانه منتقل میشه. امیدوارم بعد از این ترانه سراهای عزیز نیشابوری ها بتونن خودشون رو مطرح کنن

موفق باشید

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

majid
مدیر انجمن
مدیر انجمن

4 آبان ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 54
تشکر کرده: 7
تشکر شده 6 بار در 6 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 2 آبان ماه ، 1390 10:01:04    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

mamnun az tavajohet rasool jan , vala age be man esm bedan man mizanam ke nadadan

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال ايميل

azad
کاربر جدید
کاربر جدید

3 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 14 دي ماه ، 1390 16:52:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام
در ابتدا تشکر میکنم رسول جان از نقدت در مورد کار.
فقط چندتا نکته هست که باید در مورد اونا توضیح بدم.

کاور:در مورد حس کسی که پشت کیپرد نشسته باید بگم مسلما نمیشه به کسی که نوازنده نیست و تا حالا دستش به ساز نخورده گفت که حس یه نوازنده رو داشته باشه.

موسیقی:در مورد آهنگسازی و تنظیم که گفتی نسبتا خوبه نظر لطفته .در مورد سبک که گفتی نخ نما و کهنه شده خیلی برام عجیبه یعنی عملا سبک پرطرفدار House رو زیر سوال بردی با این حرف . بعدشم من از بروز ترین صداها و وی اس تی ها استفاده کردم متوجه نمیشم کجاش نخ نما بود ؟

مسترینگ:در مورد مسترینگ کار باید دوست عزیزم رضا صادقی نظر بدن و از کارشون دفاع کنن. اما ای کاش مینوشتید دقیقا کجا ملودی ها و اجزای دیگه تو هم میپیچند ؟

خواننده ها:در مورد فالشی ها خوب مسلما ضعف خواننده بوده و من تمام سعیمو کردم که فالشی ها کمتر باشن . در مورد افکت تیون خوب کار این نرم افزار بر عکس چیزیه که شما گفتی . یعنی کمک میکنه فالشی ها کمتر به چشم بیان .
اما متاسفانه خواننده خوب کار نکرده بود و باعث این ضعف شد .

رپ:در این مورد هم ای کاش مینوشتی دقیقا کجا ها از ضرب خارج شده ؟ و در مورد لهجه خوب طبیعیه و خود خواننده ها باید تلاش کنن تا رفع بشه .

ترانه :در مورد نبردن اسم ترانه سرا باید بگم حق با شماست و خیلی خوبه که جدیدا اسم برده میشه از عزیزان ترانه سرا تو سایت در صورتی که قبلا همچین چیزی نبود.

با تشکر

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

سایت موسیقی نیشابور صفحه اول انجمن -> بحث های آزاد

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 2 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت