Login
Register

اولین وب سایت رسمی خوانندگان نیشابور: تالار گفتمان

سایت موسیقی نیشابور :: نمايش موضوعات - نظرتون در مورد آهنگ جدید Ominex ، تکرو و محمد رضا به نام اتحاد ما؟

نظرتون در مورد آهنگ جدید Ominex ، تکرو و محمد رضا به نام اتحاد ما؟

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

سایت موسیقی نیشابور صفحه اول انجمن -> بحث های آزاد

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

majid
مدیر انجمن
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين
4 آبان ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 62
امتياز: 0
تشکر کرده: 7
تشکر شده 6 بار در 6 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 23 آبان ماه ، 1390 02:01:44    موضوع مطلب: نظرتون در مورد آهنگ جدید Ominex ، تکرو و م پاسخ همراه با اعلان

نظرتون در مورد آهنگ جدید Ominex ، تکرو و محمد رضا به نام اتحاد ما؟

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال ايميل

Rasool
کاربر فعال
کاربر فعال

5 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 13
تشکر کرده: 0
تشکر شده 5 بار در 3 پست

محل سكونت: Neyshabuor

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 26 آبان ماه ، 1390 14:57:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام به همه دوستانی که این نقد رو می خونن

مثل همیشه برای نقد از کاور شروع می کنم

کاور: این یه کار گنگ بود، پس کاور هم باید تو فضای گنگ طراحی می شد و استایل ها و رنگ ها باید با فضای موسیقی همخوانی می داشت، اطلاعات درستی هم روی کاور نبود، نه آهنگساز، نه کسی که شعر رو گفته و متاسفانه کاور ضعیفی بود، مثل بقیه کاور های دوستان دیگه.

یکی از مشکلات بزرگ هنرمندای نیشابور اینه که با ظاهر کارشون اصلا اهمیت نمیدن که امیدوارم بعد از این دقت بیشتری داشته باشن.

موسیقی: همونطور که گفتم اطلاعات درستی روی کاور نبود و نمیدونم آهنگسازی و تنظیم این کار با کی بوده، اما فرض رو بر این میگیریم کار رو امینکس انجام داده.
تنظیم و فضا سازی کار گنگ در حد معمولی به بالا بود اما احساس می کنم خیلی بیش از اندازه بیس های کار بم شده بود. در کل خوب بود.

شعر: شعر کار بعضی جاها خوب بود و بعضی جاها واقعا ضعیف میشد.
وزن کار به درستی رعایت نشده بود و بعضی جا ها باعث می شد از آهنگ عقب بمونن که امیدوارم بعد از این دقتشون رو روی قافیه و وزن بندی کار بیشتر کنن.

ووکال: صدا های کار زیاد خوب نبود، مثل آهنگ صداهای خواننده ها هم خیلی بیش از حد بم میشد و به دلیل عدم رعایت وزن شعر بعضی جا ها واقعا نا مفهوم و از روی آهنگ خارج می شد که یکی از بزرگترین نقطه ضعف های این کار به حساب می اد و قسمت کراس آهنگ هم که بد ترین قسمت بود چون نه مفهوم درستی داشت نه میکس درستی انجام شده بود.

و در آخر باز هم لهجه ای که اکثر خواننده های نیشابور دچارشن

امیدوارم در کار های بعدی این نکته ها رعایت بشه.

موفق باشید

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از Rasool تشکر کرده اند Ominex

majid
مدیر انجمن
مدیر انجمن

4 آبان ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 62
تشکر شده 6 بار در 6 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 27 آبان ماه ، 1390 01:49:02    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

sepas gozaram rasool aziz

بازگشت به بالا

Ominex
کاربر جدید
کاربر جدید

27 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: تهران - نیشابور

ارسالارسال شده در: جمعه، 27 آبان ماه ، 1390 22:37:23    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان گرامی

تشکر میکنم از آقای رسول عزیز بابت نظرهای سازندش من کاملا حرفهای شما رو قبول دارم و ممنونم از اینکه وقت گذاشتین و این آهنگ رو گوش دادین و در موردش نظر دادین اما یه سری مسائل جزئی هست که من باید در موردش توضیح بدم

همونطور که تو قسمت نظرات آهنگ گفتم این آهنگ قرار نبود پخش بشه و زمانی که به من خبرش رسید دقیقا چند روز بعد از پخش شدن آهنگ بود اگه زود تر به من خبرش میرسید مطمئنا کاور خوبی برای آهنگ درست میکردیم اما ... در مورد تنظیم کار گفتین این کار تنظیم من نبوده و بیت بوده و همونطور که خودتون در جریان بیت هایی که تو سایت ها یا در بازار موجود هست،همش یه قطعه چهار میزانیس که تا آخر کار لوپ میشه پس توقعی نمیشه داشت که بیت این آهنگ خوب بوده باشه.

در مورد تکست کار باید بگم تکست این کار رو من نوشتم اما چون تقریبا میشه گفت من استایل خاص خودمو در استایل و شعر نویسی دارم دوستان به درستی نتونسته بودن کار رو با استایل من جمع و جور کنن و همین باعث شده بود که تغییراتی در شعر بدن تا بتونن راحت تر روی ضرب بگیرن که البته همین باعث این شده بود که کمی وزن شعر بهم بریزه و جا به جایی های بدی در کار ایجاد بشه در مورد ورس خودم هم میتونم بگم خیلی ضعیف کار کردم به دلیل اینکه من در دوران سرما خوردگی بودم در رکورد این کار و خوب ، کار خوبی نشد و دلیل اینکه قرار بود پخش نشه هم همین بود اما بنا به دلایلی که بهتره از دوستان (آقای تکرو و آقای محمدرضا) بپرسین این آهنگ بدون هماهنگی با من پخش شده بود

در مورد رکورد و میکس و مسترینگ این کار هم اعتراف میکنم که خوب کار نشده بود و چون قرار نبود کار پخش بشه من به میکس و مستر آهنگ گیر نداده بودم ولی کار پخش شد و این حداقل تجربه ای میشه برای من که هیچ آهنگی رو از روی بی میلی جمع نکنم و تمام تلاش خودم رو روی کار بکنم.

خیلی ممنون از دوستانی که وقت گذاشتن و این مطالب رو خوندن.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال ايميل شناسه Yahoo

Rasool
کاربر فعال
کاربر فعال

5 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 13
تشکر کرده: 0
تشکر شده 5 بار در 3 پست

محل سكونت: Neyshabuor

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 2 آذر ماه ، 1390 22:07:31    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مرسی امید جان. قابلی نداشت
و مرسی از شجاعتت که اومدی و از کارت درست، و حرفه ای دفاع کردی.

اما چند تا چیز هست که باید بعد از این همیگی بهش توجه کنیم.

ما داریم برای هنر این شهر زحمت میکشیم و باید بهترین شکل کار کنیم و اگه به هر دلیلی نمیتونیم در یک مقطع زمانی کار خوب انجام بدیم بهتره بذاریم برای وقت مناسبش تا یه کار بی نظیر ارائه بدیم تا هم اسم خودمون مطرح شه هم اسم هنر این شهر.

در کل امیدوارم کار ها بعد از این بهتر بشه.

موفق باشی عزیز.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از Rasool تشکر کرده اند Green, Ominex

Green
کاربر فعال
کاربر فعال

19 خرداد ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 29
تشکر کرده: 1
تشکر شده 6 بار در 5 پست

محل سكونت: نیشابور

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 19 دي ماه ، 1390 12:28:02    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام
کار گنگ ! ! ! ! !
کاور کار اصلا خوب نبود که البته طبق توضیح که دادند این ضعف توجیه شد
از قسمت اینترو و معرفی کار شروع میکنم
وکالیست اول از لحاظ تن صدایی یک صدای خوب و پر برای کار گنگ دارد ولی برعکس وکالیست دوم صدای گنگ ندارد یعنی احساس شاخ بودن به مخاطب القا نمی کند که البته در هیچ جای دنیا بر اساس داشتن یا نداشتن صدای گنگ و بم کار انجام نمی دهند اما وقتی امینم با صدای نچندان بم خود می خواهد کار دیس یا گنگ انجام بده با تمام تواناییش تلاش می کنه تا حداقل لحن خود را خشمگین و عصبانی پیاده کند ( منظور الگو گرفتن بود ) اما وکالیست 2 اصلا رعایت نکرده بود و یک حالت خمار گونه داشت تا شاخ !
ورس 1 : شاید اگه بگم این طور خواندن و این گونه خواننده بدرد کار گنگ نمی خورد فکر کنید دشمنی دارم . اما به هرحال جا دارد بگویم زمانی کار گنگ خوب است که خود خواننده حداقل نقص های ابتدایی خود را اصلاح کرده و دیگر به عنوان یک آماتور محسوب نشود . اما در این ورس خواننده کلمات را به صورت نیم زبون ادا میکند ولی از آن بدتر وقتی است که چند ثانیه از کار رد می شود و شنونده متوجه میشود که همچنان خواننده به یک لحن و استایل یکنواخت در بعضی از نقاط به صورت تناوبی تغییر میزان تنی بسنده شده است.

ورس 2 : این ورس از ورس اول به مراتب بهتر و قوی تر هم در اجرا و هم در شعر می باشد اما نقص بزرگی که این ورس مشاهده می شود این است که مدام خواننده در حال عوض کردن ضرب و ضد ضرب است تا جایی که قافیه ها از وزن می افتدند و حتی خارج ازبیت خوانده میشوند ؟!!؟ چرا !؟

ورس 3: شاید بهترین استایل موجود در این کار از آن وکالیست سوم است چون با قدرت کار را شروع می کند اما بازهم نقصان هایی در کار دیده می شود مثلا محمد رضا بیش از حد تلاش داشته تا صدای خود را بم کند و این عمل او با عث شده تا یک مقدار صدای او مصنوعی شنیده شود هرجند تا پایان این بمی مصنوعی به دلیل عادت کردن گوش به این صدا از بین می رود و تکست این ورس هم اون طوری که باید و شاید قوی و پروزن نسبت به بقیه شعر نبود .
کروس کار :ضعیف ترنی قسمت کار در صورتی که کروس مهم ترین بخش یک کار محسوب میشه اما این کروس اصلا در حد یک کار گنگ نبود .نمیخوام بی احترامی کرده باشم اما دقیقا مانند این بود یک گروه که برای اولین بار همدیگر را ملاقات میکنند یک کاغذ حاوی شعر به آن ها داده اند وخواسته اند که این را رکورد کنند و عدم همانگی صدایی و آوایی حتی زیر صدا و دیگر ریزه کاری های موسیقی ناقص امجام شده بود !
امتیازاینترو: 2
امتیازورس 1 از لحاظ اجرا : 2
امتیازورس 1 از لحاظ شعر: 3.5
امتیازورس 2 از لحاظ اجرا : 3
امتیازورس 2 از لحاظ شعر: 3.5
امتیازورس 3 ازلحاظ اجرا : 3.5
امتیازورس 3 از لحاظ شعر: 3
امتیاز کروس ازلحاظ اجرا :0.5
امتیاز کروس ازلحاظ شعر: 1
امتیاز کاور و طراحی آن : 1.5
امتیاز کل : 2.5

یک توصیه دوستانه : اگر قصد دارید کارگنگستا انجام بدید برای خودتون یک هدف انتخاب کنید .

با عرض معذرت مجدد
این تندترین نقد من توی این یک سال گذشته بود

با تشکر:
Green[fade]

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر
کاربرانی که برای این ارسال از Green تشکر کرده اند Ominex

ariamanstudio
کاربر فعال
کاربر فعال

26 آذر ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 10
تشکر کرده: 2
تشکر شده 2 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 19 دي ماه ، 1390 20:30:56    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام خدمته دوستانه خوبم نقده اين كارو شروع ميكنم در قسمت هايي كه توش اطلاعات دارم اول اينكه بايد بگم خواننده ها اصلا كارشون خوب نبوده هم از نظره استايل و هم شيوه ي بيانه كلمات و حتي يه جاهاي لحجه دارند به نظرم بايد خيلي خيلي تلاش بكنند در مورده اميد جانم بايد بگم كه دوسته عزيزم شما نبايد با اين اشخاص كار كنيد .مورده بعدي صدا برداره كه فضاي كارو به هم ريخته واسه هيچ كاره رپي نبايد انقدر reverb استفاده بشه در ضمن رپ بهتره كه 2 لاين همراه با يك لاين قافيه باشه چون كاره گنگ هست و احتياج داره پر باشه خواننده ها اصلا متوجه نبودن اما از صدا بردار انتظار نميره در اخر كلا دوره ي اين كارا گذشته
من به استايل از 10 نمره: 1
به شعر از 10 نمره:3
به خواننده ها: 2
و به صدا بردار :1
جمعا از نظره من كار خوبي نبوده بسار ضعيف

بازگشت به بالا

کاربرانی که برای این ارسال از ariamanstudio تشکر کرده اند Ominex

ariamanstudio
کاربر فعال
کاربر فعال

26 آذر ماه ، 1390
تشکر شده 2 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 19 دي ماه ، 1390 20:31:17    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

موفق باشيد

آخرين ويرايش توسط ariamanstudio در تاريخ دوشنبه، 19 دي ماه ، 1390 20:34:12; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

ariamanstudio
کاربر فعال
کاربر فعال

26 آذر ماه ، 1390
تشکر شده 2 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 19 دي ماه ، 1390 20:31:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

به اميد كارهاي بهتر

آخرين ويرايش توسط ariamanstudio در تاريخ دوشنبه، 19 دي ماه ، 1390 20:35:12; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

ariamanstudio
کاربر فعال
کاربر فعال

26 آذر ماه ، 1390
تشکر شده 2 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 19 دي ماه ، 1390 20:32:09    موضوع مطلب: نقد پاسخ همراه با اعلان

به اميده پيشرفته نيشابور

بازگشت به بالا

Ominex
کاربر جدید
کاربر جدید

27 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: تهران - نیشابور

ارسالارسال شده در: شنبه، 24 دي ماه ، 1390 09:52:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام خدمت تمامی دوستان و منتقدان و مخاطب های این آهنگ

جا داره از آقایان رسول و Green و مدیر آریامان استودیو (هوشنگ جان عزیز) و فرید که احترام خاصی براشون قائلم بابت نظر های خوبشون تشکر کنم و مطمئنا نکته هایی که گفتن رو در آهنگ های بعدی رعایت خواهم کرد و یه معذرت خواهی هم از کسانی که این آهنگ رو دانلود کردن بکنم به خاطر اینکه برای مدت کوتاهی وقتشون رو گرفتیم.

امروز نیومدم بهونه تراشی کنم و بگم کار من خوب بوده و این حرفا ، اما یه سری حرفها رو باید بگم.

من همیشه به موسیقی و رپ و چیزی که میخونم از دید یه فعالیت هنری نگاه نکردم فقط در حد یه تفریح سالم به موسیقی نگاه کردم و هیچ فعالیت حرفه ای رو در این زمینه نداشتم فکر کنم دوستانی که ناظر رکورد کارهای من بودن از این موضوع اطلاع کامل دارن و هیچ جایی هم ادعایی منبی بر اینکه من خیلی حرفه ای شدم و بالا رفتم و چه میدونم از اینجور چیزا نداشتم چون موسیقی رو حرفه ای دنبال نکردم اکثر بچه هایی که پیشرفت میکنن مطمئنا روزی چند ساعت رویه آهنگ و شعر و استایل و ... کار میکنن ولی برای من پیش اومده که چند هفته حتی آهنگ گوش نکردم چه برسه به تمرین و فعالیت موسیقی

در مورد این آهنگی هم که پخش شد از دوستان تکرو و محمدرضا هم دلخورم هم تشکر میکنم دلخوری به این دلیله زمانی که آهنگ رو از استودیو گرفتیم خودم همونجا گفتم من خودم به این آهنگ از 20 نمره 2 میدم در عین حال کار رو بدون هماهنگی پخش کردن اما تشکرم بابت اینه که با پخش کردن این آهنگ باعث شدن دوستانی بیان و انتقاد کنن و من مشکلات خودم رو بیشتر متوجه بشم و تلنگری برای من بود که بتونم فعالیت جدی تری تو موسیقی داشته باشم.

در رکورد این کار هم تنها هدف من رویه این کار این بود که ضرب رو درست بگیرم نه به استایل فکر میکردم نه به نحوه بیان حرفام نه به چیز دیگه چون اصلا دلم نمیخواست این کار رو ببندم یا روش حساس بشم . کراس آهنگ رو هم که والا من چی بگم . کراس کار رو دقیقا تو دتروم پشت میکروفون تکستش رو نوشتم و میتونین از آقای فضلی این رو برای اثبات حرفم بپرسید.

تشکر میکنم از شما که وقتت رو گذاشتی و متن رو خوندی
تشکر ویژه میکنم از دوستانی که کار نقد آهنگ ها رو انجام میدن و خوب خیلی هم حرفه ای و نکته بین این کار رو انجام میدن
و اما تشکر خیلی خیلی ویژه میکنم از دوستان بی فرهنگی که شخصیت خودشون رو با اراجیف گفتن نشون دادن آرزو دارم خداوند به اینجور انسانها کمی شجاعت اعطا کنه تا حداقل زمان اراجیف گفتن از نام کاربری یا اسم واقعی خودشون استفاده کنند ان شاءالله آمـــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــن

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال ايميل شناسه Yahoo

Green
کاربر فعال
کاربر فعال

19 خرداد ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 29
تشکر کرده: 1
تشکر شده 6 بار در 5 پست

محل سكونت: نیشابور

ارسالارسال شده در: شنبه، 24 دي ماه ، 1390 11:28:05    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام
منم مثل رسول جان ازت امید خان تشکر میکنم ( که کارت خدمات پس از فروش داره ) Very Happy
یعنی پی گیر کارات هستی و خوب و بدش و قبول میکنی

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر

ariamanstudio
کاربر فعال
کاربر فعال

26 آذر ماه ، 1390
تشکر شده 2 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 24 دي ماه ، 1390 15:22:43    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با تشكر از صراحته بيانت اميد جان

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

سایت موسیقی نیشابور صفحه اول انجمن -> بحث های آزاد

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 2 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت