Login
Register

اولین وب سایت رسمی خوانندگان نیشابور: تالار گفتمان

سایت موسیقی نیشابور :: نمايش موضوعات - نظزتون در مورد آهنگ جدید مجید شرف دوست به نام ناز میکنی ؟

نظزتون در مورد آهنگ جدید مجید شرف دوست به نام ناز میکنی ؟

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

سایت موسیقی نیشابور صفحه اول انجمن -> بحث های آزاد

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

majid
مدیر انجمن
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين
4 آبان ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 62
امتياز: 0
تشکر کرده: 7
تشکر شده 6 بار در 6 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 24 دي ماه ، 1390 18:38:22    موضوع مطلب: نظزتون در مورد آهنگ جدید مجید شرف دوست پاسخ همراه با اعلان

نظزتون در مورد آهنگ جدید مجید شرف دوست به نام ناز میکنی ؟

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال ايميل

enrique
کاربر جدید
کاربر جدید

6 آذر ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 2
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 27 دي ماه ، 1390 19:14:34    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام اول از همه خسته نباشید و تبریک بخاطر پشتکارت و اما اهنگ از دید یک مخاطب. هرچند این سبک خوندنو زیاد دوست ندارم اما اهنگ خیلی خوب ساخته شده من عیبی ندیدم نسبت به اهنگ قبلی خیلی رو صدات کار کردی این اهنگم به نظر من اهنگیه که میشه دوسش نداشت اما نمیشه ازش ایراد گرفت همیشه میگم از دل خوندن یه چیز دیگست به امید موفقیت همه ی بچه های خوب نیشابور

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر

elyas-mohammadi
کاربر جدید
کاربر جدید

29 دي ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 4
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 29 دي ماه ، 1390 14:21:23    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

به مجید عزیز تبریک می گم کار خوبی شده .

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر

elyas-mohammadi
کاربر جدید
کاربر جدید

29 دي ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 4
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 29 دي ماه ، 1390 15:03:28    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

به مجید عزیز تبریک می گم کار خوبی شده .

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر

armin_excel
کاربر فعال
کاربر فعال

25 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 73
تشکر کرده: 16
تشکر شده 6 بار در 5 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 29 دي ماه ، 1390 19:35:15    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام.آهنــگ خوبي يود ولي مي شد كه خيلي بيش از اين حرف ها بهتر و قوي تر باشه!!
چون من ماكت اين اهنگ رو توي استوديو گوش داده بودم و كار فوق العاده اي مي شد اگه ميتونستي شبيه تر به اون ماكت بگيري(البته كار سختيه!).

در اخر هم بايد نكات خوب اين اهنگ رو گفت :
آهنگــسازي بسيار زيبا و پرقدرت دوست خوبم مجيد كبير و شعر زيباي الياس محمدي كه واقعآ معلوم هست كه روي اين كار وقت گذاشتند,و...
به نظر من اگه بخوايـــم نمره به اين كار داده بشه به اين ترتيبــــــــــه:

شعر:8از10
تنظيم واهنگسازي:9از10
ميكس و مسترينگ:7از10
و استــايل خوندن و اجراء اهنگ : 4از10
---------------------------------------------------------

ولي در كل خوب بود دوست عزيز!
اميدوارم ضعف هاتو در آهنگ هاي بعديت جبران كني...!

●•٠· Armin_Excel ·٠•●

آخرين ويرايش توسط armin_excel در تاريخ شنبه، 1 بهمن ماه ، 1390 12:21:07; دفعات ويرايش در مجموع 2 مرتبه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

ariamanstudio
کاربر فعال
کاربر فعال

26 آذر ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 10
تشکر کرده: 2
تشکر شده 2 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 30 دي ماه ، 1390 22:19:14    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام ارمين جان ميكس و مسترنينگ كجاش مورد داشته كه بهش 7 از 10 دادي لطفا دقيق بگو

آخرين ويرايش توسط ariamanstudio در تاريخ يكشنبه، 2 بهمن ماه ، 1390 00:37:55; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

armin_excel
کاربر فعال
کاربر فعال

25 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 6 بار در 5 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 1 بهمن ماه ، 1390 12:16:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام ميكنم به دوست خوبم(هوشنگ عزيز).
من نظر شخصي خودم رو گفتم و اين كار از لحاظ ميكس و مستر مشكلي نداره كه شما ميگي مشكلاتشو بگم...!؟
ولي يكم ولوم صداي خواننده به نظر من پايين بود و صداي خواننده نسبت به تنظيم يكمي گم بود !
همچنين ميكس و مستر هم خوب بود ولي مي شد يكمي بهتر باشه هوشنگ جان!!
ولي بازم در اخر كار هم ميكس يكم بهترشده بود!در هر صورت ميكس ومستر شما مشكل خاصٌي نداره
((شايد چون سبك كار 8/6 بوده بيشتر از اين نمي شد براي ميكسش كار كرد)).
اما بازم ميگم اگه شبيه تر به ماكت درميومد , اين كار خيلي بيش از اين ها بهتر مي شد!!
بازم در هر صورت كار خوبي بود.موفق باشيـــد.

●•٠· Armin_Excel ·٠•●

بازگشت به بالا

majidsharafdoost
کاربر فعال
کاربر فعال

26 آذر ماه ، 1390
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 1 بهمن ماه ، 1390 12:32:31    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

aslam be armin excel..in kar kheili ghavi o noktehaye kilidi dasht ke fekr nakonam shomaha motevajehesh beshin(in kare pape)..motmaen bodam age kasi dige inkaro mibast zaeiftar azin harfa mishod
mersi

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر

majidsharafdoost
کاربر فعال
کاربر فعال

26 آذر ماه ، 1390
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 1 بهمن ماه ، 1390 12:33:49    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

aslam be armin excel..in kar kheili ghavi o noktehaye kilidi dasht ke fekr nakonam shomaha motevajehesh beshin(in kare pape)..motmaen bodam age kasi dige inkaro mibast zaeiftar azin harfa mishod
mersi

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر

armin_excel
کاربر فعال
کاربر فعال

25 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 6 بار در 5 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 1 بهمن ماه ، 1390 12:47:02    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام مجيد جان.ممنون از نظرت اما من فقط نظر شخصي خودمو دادم!
و نگفتم كارت ضعيفه!!!؟فقط اگه ميتونستي شبيه به ماكتي كه بهت دادن بگيري كار بيش از اين حرف ها زيبا تر بود!!!!!
ضمنآ من خيلي قبل تر از اين حرف ها كه شما بخواي كار ببندي كار پاپ و رپ انجام ميدادم و متوجه نقص هاي كارت ميشم
(ميتوني از مجيد يا هوشنگ بپرسي) !
و اگر كه من واسه ي اين كار نظري دادم قصدي در كار نبوده
و براي پيشرفت شما بود كه نسبتآ تازه كار هستيد و
تازه اهنگاتون داره در ني سانگ پخش ميشه!!
اميدوارم انتقاد پذير باشي و سعي كني پيشرفت داشته باشي ان شاء ا...!؟
------------------------------------------------------------------
((ضمنآ من اگر براي اين كار نظري دادم صرفآ به اين خاطر بود كه
تمامي كار هاي اين اهنگ رو دوستان خوبم و بچه هاي اريامان
انجام داده بودند و نتيجه تلاش اونها و شما بوده كه ميشد
شما اين كار رو بهتر در بياري!در هر صورت بازم ميگم آقا اين كار مشكل خاصٌي نـــــــــداره!همين!! ))
اميدوارم موفق باشي و مغرورانه به اين نظر نگاه نكني.

بازگشت به بالا

majidsharafdoost
کاربر فعال
کاربر فعال

26 آذر ماه ، 1390
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 1 بهمن ماه ، 1390 15:37:40    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

HARFAM INE ARMIN JAN TO KARE RAPAM MITONI NAZAR BEDI VALI TO KARAYE PAPAM BE NAZARE MAN NEMITOONI DADASH..
hamintori ke man alan yeki az karato danlowd kardam, gosh kardam, vali nazari nadaram!!!!mifahmi kie chi migam

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر

Green
کاربر فعال
کاربر فعال

19 خرداد ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 29
تشکر کرده: 1
تشکر شده 6 بار در 5 پست

محل سكونت: نیشابور

ارسالارسال شده در: شنبه، 1 بهمن ماه ، 1390 23:05:11    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام
با اینکه کار خوبی شده بود از لحاظ سلیقه شخصی من کلا با این نوع سبک 6.8 که یک مقدار لوس شده است موافق نیستم
و به نظر من بهتراست مجید.شرف دوست عزیز وقت خودش را روی یک سبک و استایل و حتی ایده های جدید بذاره تا این جور کار ها البته بازم هم موسیقی در وحله اول برای خود خواننده مهم باید باشد نه بقیه و اگر خود خواننده از کار خود راضی بود می توان گفت 70 درصد لذت این کار را چشیده است[b]
برسیم به قسمت نقد (نظر شخصی)
بهتره بود خواننده در قسمت معرفی نام خود را با یک استایل ادا میکرد تا این گونه ساده ..این گونه معرفی بیشتر برای کارهای لایت بدرد می خورد.
ورس های پاپ =کروس از بهترین و قویترین نقاط آهنگ بودند که البته در اول هر دو ورس ( کروس ) مخاطب احساس می کند خواننده زمان ضبط اون نشاط و پشن لازم برای یک کار 6/8 وحتی شادی نهفته در صدا که همان حالت خننده در کار های 6/8 ( شاد ) است هم نداشته است اما با گذشت اندکی از کار به مرور این احساس به لحن خواننده اضافه می شود.در این اهنگ امکان این وجود داشت که خواننده توانایی های خود را در اجرا و تحریر ها نشان دهد که از این فرصت ها زیاد استفاده نشده بود و جای جای کار به صورت تقریبا ساده رکورد شده بود
ورس رپ :جایی که صدای خواننده حدود 220 درجه تغییر میکند!!!! باید اضافه کنم که این کار ایرادی ندارد ولی به نظر من بهتر بود تا خواننده با صدایی نزدیک تر به صدای پاپ کار وکال می گرفت تا شنونده مردد نشود که آیا این صدای همان خواننده بود ؟!
آهنگ در حدود 35 ثانیه ای که ورس رپ از کار در حال پخش شدن است به یک یکنواختی تن و آوا دچار می شود که البته بازهم حدود 7 ثانیه اخر مقداری از این یک نواختی با تغییر لحن خواننده جبران می شود.
اما شعر کار : به نظرم این کار هم مانند بقیه کارهای 6/8 بازار بود (بی تعارف) هیچ فرقی با بقیه کار ها نداشت البته خب نمی شود از کار های 6/8 زیاد انتظار داشت به دلیل محدود بودن فضای کار این سبک ! Arrow
من درباره میکس و مسترینگ اطلاعات ندارم برای همین صحبتی در این باره نمی کنم اما در چند جای کار من نکات ظریفی و ایده جالب در مورد مسترینگ کار دیدم که ارزش داشت این جا عنوان کنم
حرف آخر اینکه : با توجه به کارهای فوق قوی در بازار موسیقی در این زمینه باید این گونه کارها با خلاقیت مضاعف همراه باشند :
در مورد کاور کار هم باید بگم بهتره یک کاور دارای اطلاعات لازم برای یک آهنگ باشد (کار زیاد سختی نیست )
تشکر بابت اینکه اطلاعات کاملی از آهنگ ( تنظیم کننده و....) در کنار آهنگ قرار داری

بازهم به مجید عزیز بابت این کار خوب و قشنگش تبریک میگویم

امتیاز ورس پاپ از لحاظ تکست:7
امتیاز ورس پاپ از لحاظ اجرا:5
امتیاز ورس رپ از لحاظ تکست:6
امتیاز ورس رپ از لحاظ اجرا:3
امتیاز کاور :3
امتیاز کل :5

به امید حفظ این روند پیشرفت برای شما و همه هنر دوستان نیشابور

باتشکر
Green

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر

ariamanstudio
کاربر فعال
کاربر فعال

26 آذر ماه ، 1390
تشکر کرده: 2
تشکر شده 2 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 2 بهمن ماه ، 1390 00:42:38    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوسته عزيزم ممنون از نظره بسيار خوبت و از وقتي كه گذاشتي

بازگشت به بالا

majidsharafdoost
کاربر فعال
کاربر فعال

26 آذر ماه ، 1390
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 2 بهمن ماه ، 1390 19:08:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

GREEN عزیز سلام..تشکربسیاربابت وقتی که برای نقدکاربنده گذاشتی
امیدوارم ترک های بعدهم شاهدنظراته خوبت باشم

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر

Green
کاربر فعال
کاربر فعال

19 خرداد ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 29
تشکر کرده: 1
تشکر شده 6 بار در 5 پست

محل سكونت: نیشابور

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 3 بهمن ماه ، 1390 14:52:16    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خواهش میکنم
حتما این کار ها وظیفه است

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

سایت موسیقی نیشابور صفحه اول انجمن -> بحث های آزاد

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 2 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت