keyvanstar کاربر جدید وضعيت: آفلاين 8 مهر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: جمعه، 7 بهمن ماه ، 1390 11:48:13 موضوع مطلب:
با سلام وخسته نباشي خدمت دوستان عزيز: راديو خُّب خوب بود ولي خيلي طولاني ؛
بايد خلاصه باشه و مفيد اما متاسفانه خيلي طولاني بود و خوصله بر اما نتيجه اش خوب بود
به اُميد اين كه همه از نتيجه اين راديو استفاده كنند و از كنارش به سادگي رد نشن
کاربرانی که برای این ارسال از elyas-mohammadi تشکر کرده اند majid
armin_excel کاربر فعال وضعيت: آفلاين 25 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 74 امتياز: 0 تشکر کرده: 16 تشکر شده 6 بار در 5 پست
ارسال شده در: شنبه، 8 بهمن ماه ، 1390 11:36:14 موضوع مطلب:
سلام.اين راديو به نظر من براي ورژن اول خيلي خوب بــود!
امـــا بهتر بود زمان راديو رو كمتر ميكرديــن و خلاصه اي از اين راديو ونتايــجش را براي پخش انتخاب ميكرديـــد!چون خيلي طولاني بود و همين مسئله باعث ميشه يه سري از افراد نتونند بطور كامـــل اين راديو رو گوش كنند!!چون 2ساعت واقعآ زمان زياديـــه!!!البته من كامل گوش كردم و به نظر من مطالب خوبي مطرح شد اما جاي الياس و...ديگر دوستان واقعا در اين راديو خـــــالي بود!!
---------------------------------------------------------------------------------
اميدوارم در نيشـــابور تمامي دوستان. مخصوصــآ دوستاني كه
تازه شروع به فعاليــت خود دراين زمينه كردند موفق باشند و پيشرفت كنند وبعد از شنيدن اين راديو از مطالب و مباحثي كه مطرح شد استفاده كنند.
Green کاربر فعال وضعيت: آفلاين 19 خرداد ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 27 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 6 بار در 5 پست
محل سكونت: نیشابور
ارسال شده در: يكشنبه، 9 بهمن ماه ، 1390 10:01:00 موضوع مطلب:
باسلام
رادیو بسیار پر و قابل ستایش شده بود .
اما بهتر بود به جای یک کنفرانس صرف واقعا یک رادیو مثل کاری که در گرامافون انجام می دید بود یعنی برای یکنواخت نشدن از وله و تیتراژ و... استفاده می شد.
! ! ! ! !
امید وارم تمامی صحبت ها و نتیجه گیری های این ورژن به ثمر بنشیند
به امید پیشرفت روز افزون نیشابور
با تشکر
Green _________________ There Come Time
When We hear Certin Call
When The world Most Come Together as One