Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Latest Commands
- Green:
mer30 majid jan lotf kardi az mashir va shaeran Zende ham bezar ... - :
ianaaaro boboooooRsan?:) ... - :
برو خدا پدرتو بیامورزه ... - :
1. کیوان استارت 2.کی وان حمام 3.توپولو رکورد 4.کیوان تافتون ... - :
من کی وان حمام رو میشناسم اون که سرش به کونش پنالتی میزنه میره توی قهوه خونه ها قلیون میکشه تازه بابا شم نمیدونه اون معتاده و خیلی هم دودی هست . ... - :
سلام به دوستان میدونین ازوقتی من یادمه کیوان سیبیل ها شو نزده . چون باباش دعواش میکنه . میگه سیبیلات پرپشت میشه . آخه توکه بابات نمیزاره سیبیلاتو بزنی چرا میای رپ میخونی.|) ... - :
دهنت سرویس با این عکس مسخره ات به بشکه ی واجبی میمونی یکم هنر به خرج بده تو به شکل به خر حامله میمونی هرچی بگم واست کمه لعنت به تو تو و امثالت آبروی نیشابور و بردی ... - :
این کیوان استارت از مدرسه ی امام خمینی هست خیلی ادم مزخزف بدی هست آهنگ های اون هم همش جنده است ....+)) ... - :
به نظر من كه آدم اگه ميخاد پيشرفت كنه نبايد به اين حرفا گوش بده البته انتقادي كه از ش ميشه ببينه اگه واقعا براي پيشرفتش خوبه به كارش بگيره اما اگه ميبينه كه همش به قول ساتيار از رو حسوديه بهتره كه حرفارو زير پات بذاري و كارتو ادامه بدي ديوونتم ساتيار جووون ... - :
من ادعا نکردم که کار میدم بیرون.....اگرم بدم بیرون درست و حسابی میدم بیرون ...
Newsletter SineUp
For the Latest News , Music , Music videos and ... Newsletter sign upWhereto find us
Please join our social network.Google Plus , FaceBook , Twitter , MySpace ...