iam کاربر جدید وضعيت: آفلاين 4 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 5 آبان ماه ، 1387 02:34:50 موضوع مطلب:
[size=18][size=12]salam.coral tanha stodio to neishaboore ke dedroom yani otaghe zabt dare.karaie khafaniam azash oomade biroon.shendam RAVI dare kare jadidesho oonja rec migire >[/size][/size]
Mehrdad مدیر سایت وضعيت: آفلاين 8 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 175 امتياز: 0 تشکر کرده: 15 تشکر شده 25 بار در 24 پست
محل سكونت: نیشابور
ارسال شده در: يكشنبه، 5 آبان ماه ، 1387 02:46:30 موضوع مطلب:
iam مي نويسد:
[size=18][size=12]salam.coral tanha stodio to neishaboore ke dedroom yani otaghe zabt dare.karaie khafaniam azash oomade biroon.shendam RAVI dare kare jadidesho oonja rec migire >[/size][/size]
saman مدیر انجمن وضعيت: آفلاين 3 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 31 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: ايران
ارسال شده در: دوشنبه، 6 آبان ماه ، 1387 00:22:16 موضوع مطلب:
استديو تون كجا هست ؟ ما با اسم نميشناسيم _________________ گاهي آدم ها به آن ميزان به هم نزديك ميشوند كه ديگر يكديگر را نمي بينند ! شايد دوري بتواند دوباره موجب شناخت درست تر آنها از يكديگر گردد .
saman مدیر انجمن وضعيت: آفلاين 3 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 31 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 9 آبان ماه ، 1387 12:41:13 موضوع مطلب:
آها فهميدم كجاست ... _________________ گاهي آدم ها به آن ميزان به هم نزديك ميشوند كه ديگر يكديگر را نمي بينند ! شايد دوري بتواند دوباره موجب شناخت درست تر آنها از يكديگر گردد .
coralle_studio کاربر فعال وضعيت: آفلاين 3 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 15 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: اون ور دنيا
ارسال شده در: شنبه، 11 آبان ماه ، 1387 01:27:12 موضوع مطلب:
سلام.
جند تا خبر خوب دارم.
ركوردهاي جديد از استوديو كورال فردا روي سايت گذاشته ميشه.
يه كار لاو هست از پاتريس و آرش.
يه كار ديس هست از علي 07 كه جديدا از تهران اومده و از دوستان حسام استپس وعلي هيپرو ايناست كه كارش خوب شد.
كار آخر هم كه بعد از 1 ماه تلاش كار راوي هست كه من با جرات ميتونم بگم اين كار قشنگ ترين و قويترين كار رپي هست كه توي نيشابور ركورد شده.
بدون تعريف اضافه ميگم.
انشاا... رو سايت كه اومد خودتون در موردش نظر ميديد.
ممنونم.فعلا _________________ با تشكر
.:.coralle studio.:.
ارسال شده در: شنبه، 11 آبان ماه ، 1387 01:37:17 موضوع مطلب:
coralle_studio مي نويسد:
سلام.
جند تا خبر خوب دارم.
ركوردهاي جديد از استوديو كورال فردا روي سايت گذاشته ميشه.
يه كار لاو هست از پاتريس و آرش.
يه كار ديس هست از علي 07 كه جديدا از تهران اومده و از دوستان حسام استپس وعلي هيپرو ايناست كه كارش خوب شد.
كار آخر هم كه بعد از 1 ماه تلاش كار راوي هست كه من با جرات ميتونم بگم اين كار قشنگ ترين و قويترين كار رپي هست كه توي نيشابور ركورد شده.
بدون تعريف اضافه ميگم.
انشاا... رو سايت كه اومد خودتون در موردش نظر ميديد.
ممنونم.فعلا
coralle_studio کاربر فعال وضعيت: آفلاين 3 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 15 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: اون ور دنيا
ارسال شده در: دوشنبه، 13 آبان ماه ، 1387 22:25:05 موضوع مطلب:
آهنگ راوي هم تموم شده فقط يه معرفي اولش مونده كه وقط نكرد بگه مجور بود بره مشهد انشاا... قرار شده كه آخر هفته بياد بگه.
من به اون آهنگ هم خيلي اميد دارم.
واقعا كار سنگين و پر مغزي شده. _________________ با تشكر
.:.coralle studio.:.